Перед сексом продумуйте пози

Перед сексом продумуйте пози
Багато дівчат думають, що якщо хлопець заздалегідь продумує пози перед сексом, то він просто бездушний, якому потрібна тільки плоть, а не якісь там почуття і пориви пристрасті. А якщо секс ще й супроводжується завданим через неакуратність болем, то у вас всі шанси стати предметом обговорень між її подругами, яким вона буде скаржитися на вас.

Багато  дівчат чекають від своїх хлопців пристрасті в ліжку, та так, щоб потім хвилин 20 віддихуватися. Але технічні хлопці діють швидко, тільки б досягти того бажаного оргазму.

- Зі своєю колишньою дівчиною я зустрічався півтора року. Все у нас було класно, і в ліжку теж, принаймні, мені так здавалося, - каже Андрій. - Я не помічав, як від недосвідченого хлопчика я доріс до технічного "спортсмена" в ліжку. Мені було головне не те, скільки триватиме секс, а сам результат. Їй це дуже не подобалося. Але після ще одного статевого акту вона сказала, що більше так не може, що вона молода дівчина, що вона хоче романтики і тривалого сексу. Незабаром після цього ми розлучилися. Вона назвала мене бездушним і сказала купити собі гумову бабу. Ось так.

Не говори, що будеш робити

Відео дня
> Щоб не здаватися ”бездушною твариною”, займатися сексом потрібно непередбачувано, а не говорити, що спочатку так, а потім так. Під час сексу міняйте позу самі, з місіонерської переверніть дівчину на бік, потім наверх. Якщо вона цього не захоче, то скаже вам сама. Це хоча б буде виглядати по-справжньому. Скажіть, що це порив пристрасті. Але ні в якому разі не кажіть дівчині, що їй потрібно робити - це вб'є бажання займатися сексом.

Цілуй і пести під музику

Довгі і ніжні поцілунки, прелюдії, обіймання - ось що потрібно їй. А якщо це все відбувається під музику - ви будете просто неперевершеним в її очах. Якщо партнерка згодна на позу "69" - то не забудьте після отриманого кайфу поцілувати її і ніжно погладити по щоках - це дасть дівчині зрозуміти, що ви нею дорожите і любите, ну, навіть якщо це не так насправді.

Перед самими прелюдіями і сексом ввімкніть музику. Людина так влаштована, що під музику починає рухатися в такт і отримує найбільше задоволення. Наприклад, взяти індійського фокусника-факіра. У момент, коли він грає на флейті, страшна і дуже небезпечна змія кобра, витончено висунувши голову з кошика, захоплено слухає мелодію. Здавалося б, один кидок цієї змії здатний припинити цей концерт, але цього не відбувається. У момент гри на флейті змія не відчуває ніякої небезпеки і розгойдується в такт музиці. Дівчина подібна змії і теж буде рухатися в такт. Так що якщо ви будете займатися сексом під ритмічну і романтичну музику, то це допоможе вам досягти максимального задоволення. Тільки не намагайтеся підспівувати.

Роби зупинки, але не міняй ритм

Багато хлопців стрімголов “мчать” за своїм оргазмом. Не проходить і 5-10 хвилин, як секс вже закінчений. Це дуже погано, оскільки дівчина відчуватиме себе скривдженою і незадоволеною. Найчастіше дівчата люблять, коли секс триває довго. Але якщо ви вирішили поміняти позу, то спочатку визначіть, чи отримує дівчина в нинішній позі задоволення. Якщо ні, тоді міняйте. Але робити часто це не рекомендується, так як від частих змін поз дівчина може подумати, що ви просто «спортсмен» в ліжку, який думає тільки про себе. Але якщо ваша партнерка шепоче вам на вухо "Не зупиняйся" - тоді йдіть в цій позі до переможного кінця.

Дихай глибше, але не лежачи на ній

Всі дівчата напевно погодяться, що вже дуже сильно дратує один факт - коли хлопець всім тілом навалюється зверху. Потрібно навчитися переносити свою вагу не на дівчину, а на лікті і коліна. Ви ж не хочете, щоб ваша дівчина думала: «Ну коли він вже злізе з мене?» Мало того, якщо впертися ліктем або коліном, то можна залишити на тілі вашої другої половинки синці - це неприпустимо. Ще потрібно навчитися дихати під час сексу. Звуки паровоза не сподобаються нікому. Так що дихайте глибше і не сильно напружуйтеся. Пам'ятайте, що ви повинні отримати кайф удвох. Так що над оргазмом працюйте спільно.

Не нашкодь їй своєю силою

"Спортсмени" в ліжку з великою жорстокістю і силою входять всередину дівчини, навіть не розігріваючи її перед сексом. Це звичайно неправильно. Але для більшості дівчат приємний є той факт, коли хлопець дуже активний і не змушує дівчину “працювати”. Але з піхвою дівчини потрібно бути теж акуратним, щоб не викликати у неї всередині запальних процесів. Потім вона просто скаже, що це ви винні в тому, що їй довелося піти до гінеколога. Багато хлопців виймають пеніс і потім різко повертають його в піхву. Так можна пошкодити шкіру на статевих губах. Тому після того як пеніс витягнули, засовувати його потрібно акуратно і повільно. Це теж одна з тих «технічних» навичок, за володіння якою на тебе не образиться навіть найромантичніша дівчина.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Anonymous

    ось за це и люблю 20 хвилин
  • Anonymous

    так якщо займатися сексом то класно,або взагалі не займатися.У мене був такий хлопець що тільки угледів піську зразу кінчив і каже у мене настрою нема сьогдні займатися давай завтра.Дуже усе чотко написано,але не все зрозуміло я наприклад полюбляю секс в два ствола напишіть будь ласка в яких це позах можна робити
  • Anonymous

    Якась камасутра
  • Anonymous

    Цілуй і пести під музику )))) ще можна під якусь жорстку порнуху потрахатись
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up