Він і Вона: Чужі стосунки — не свої

Він і Вона: Чужі стосунки — не свої
Сімейний статус при виборі партнера стає поняттям, яке все більше ігнорують. Те, що людина у стосунках чи навіть одружена, перестало бути перешкодою щодо завоювання. Оправдань для подібних вчинків — безліч, та тільки “ефект бумеранга” ніхто не в змозі відмінити.

“Не стіна — посунеться”, “ Якби у сім”ї було все добре, не йшов би шукати щастя на стороні” і ще багато на перший погляд обгрунтованих доказів мають в запасі ті, хто відбирає чужого парнера або просто тихенько влазить у чужі стосунки. Навіть якщо ці стосунки - на межі закінчення, вони все ж тривають. І третя особа там категорично зайва.

- Уявіть собі, що обоє людей щось будували разом і мали якісь плани. Це не просто так, - каже 26-річний Ігор. - А ви хочете тепер це забрати. Так, ви можете легко отримати такого партнера.Для цього навіть не треба бути кимось особливим. На початку кожен задоволеним тим, що має, йде на поступки і проявляє ініціативу. Потім з”являються конфлікти. І слабкі люди тікають від їх вирішення до нових партнерів. Не тому, що ці партнери їм цікаві, а тому, що вони — нові, свіжі, нерозчаровані і покірні.

Той, кого покинули і проміняли на іншого, ще може бути і не в такій поганій ситуації. Пошуки кращого партнера може ввійти в звичку, а незамінимих людей немає.

Відео дня
> - Якщо людина не вирішує проблеми, а шукає щось краще, вона може так робити до безконечності, - говорить 28-річний Андрій. - І в результаті залишитись ні з чим. Сьогодні ви кращі за попереднього, а завтра знайдеться кращий за вас. Адже стосунки потрібно будувати і долати труднощі. А не використовувати парнерів у власних цілях той період часу, на який їх вистачить. Після чого викидати, як непотріб.

Стриматись від спокуси влізти у чужі стосунки інколи буває вкрай важко. Адже по суті це не починається як заздалегіть запланована акція. А зупинятись, коли дійство вже почало розвиватись, не хочеться.

- Потрібна сила волі і чітка позиція на рахунок того, що у вас все буде своє, - говорить24-річний Олександр. - Та й ставлення партнера, який вже зав”язав з колишніми стосунками, буде краще. Вас не порівнюватимуть. Взагалі щастить тим, хто перші стосунки розвиває до такої рівня, що вони стають останніми. Та це рідкість. А от коли людина розчарувалась раз, вона може боятись розчаруватись вдруге. І тому буде звинувачувати парнера у дрібницях, зупиняти стосунки просто так, остерігатись своєї неспроможності зробити іншу людину щасливою. Усе це — відносні речі. Але мудрі люди шукають вільних партнерів і рідко програють перед тими, хто забрав чуже.

Коментар експерта

Антоніна Богачук, психолог:

- Якщо вам справді потрібна ця людина, дайте їй час розібратися з власними почуттями. Переходити зразу від одних стосунків до інших нелегко. Якщо ви хочете, щоб він (вона) віддавався вашим стосункам повністю, дайте можливість відпустити минуле. Якщо ж мова йде про те, відбирави хлопця (дівчину) чи ні, це ваша особиста справа. Але подумайт,е чи вам це потрібно, ще й такою ціною. І чи вам насправді так цікава ця людина. А може це просто інстинкт мисливця або захоплююча гра для вас.

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 «На щиті» повертається захисник з Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up