Бригаді «швидкої» з Тернопільщини подякували за порятунок життя

Бригаді «швидкої» з Тернопільщини подякували за порятунок життя

Медики Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Тернопільської області приймали подяку від дружини врятованого пацієнта. У чоловіка був тяжкий набряк легень.

За життя чоловіка боролася 3 бригада у складі лікаря Валентини Мельникович, фельдшера Наталії Антків та водія Мирона Баяка. Цей випадок був особливо складним, адже допомоги потребувала людина в критичному стан. Про це розповідають у Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Хворого необхідно було негайно доставити до відділення кардіології. Це вдалось зробити завдяки високому професіоналізму та злагодженості дій виїзної групи. Лікарка Валентина Мельникова зазначає, що це і стало запорукою успіху.

Життя чоловіка вдалось врятувати. Наразі він перебуває у стаціонарі, стан пацієнта стабільний. Його дружина сповнена вдячності та поваги до людей, які так гідно та професійно виконують свою щоденну роботу і дають шанс на життя тим, хто вже на якусь мить втратив надію.

Відео дня

Медики Тернопільщини та всієї України міцно тримають свій фронт і доводять всьому світу, як треба боротись за життя кожної людини. Раніше ми писали про те, як працюють тернопільські медики, а лікарі з Хмельниччини провели унікальну операцію, чим врятували життя захисника з Тернополя.

 

Читайте також:

Пробите міною серце захисника з Тернополя продовжувало битись. Як рятували воїна

"Ніколи лікарі не жили так, як зараз": тернопільські медики розповіли про свою професію

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up