Хотіла погладити: у парку Нацвідродження 9-річну дівчинку покусав прив'язаний собака

Хотіла погладити: у парку Нацвідродження 9-річну дівчинку покусав прив'язаний собака

12 червня о 20.27 бригада швидкої виїжджала у парк Національного відродження.

9-річну дівчинку покусав собака, повідомляє генеральний директор Центру ЕМД Тернопільщини Михайло Джус.

— Дитина підійшла до тварини, прив’язаної біля чортового колеса у парку, — цитуємо повідомлення пана Джуса. —  Наслідки бажання погладити песика були неочікуваними...

Із численними кусаними ранами правої гомілки, підколінної ділянки лівої гомілки та живота травмовану дівчинку, після оперативно наданої медичної допомоги, шпиталізовано в обласну дитячу лікарню.

Відео дня

Медики зазначають, що за останню добу поменшало викликів до пацієнтів з ознаками ковіду. Найбільше, як завжди, викликів до хронічних хворих та на різні критичні стани. Також побільшало викликів на різні нещасні випадки, алкогольні інтоксикації, побутові, зокрема дитячі травмування, та ДТП.

Загалом за 13 червня медики швидкої по Тернопільській області обслужили 260 викликів до пацієнтів, здійснили 67 госпіталізацій; з них по Тернополю обслужено 118 викликів, госпіталізовано 35 пацієнтів. За 13 червня у службі швидкої допомоги Тернопільщини зафіксовано 8 викликів до хворих з уже підтвердженим діагнозом ковід, госпіталізовано 6 ковідних пацієнтів. З підозрою на ковід за 13 червня у службу швидкої допомоги звернулося ще 4 пацієнти, 3 госпіталізовано.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Anna Goshovska

    Собака є собака. Не можна гладити її не запитавши дозволу у господаря!Треба вчити дітей і не буде неприємностей. У мене теж є собака але якщо хочуть погладити то питаються. Собаки бувають різними ,так як і люди є різні.
  • Vasil Chizhov

    Собакам не місце в парку, в зонах відпочинку, в т.ч. дітей. Винний власнмк собаки та працівник парку. Так як парками опікуєттся міська рада - отже і вона теж відповідальна.
    А власникам собак раджу тримати їх в нормальних умовах, а не мучити в квартирах, також навчитися прибирати за ними, та одягати намордники в людних місцях
  • Оля Вітровець

    Не треба лізти до чужих псів. Не знаючи характеру і повадок. Собака не винна , що дитину не навчили батьки. Треба перше спитатись у господаря дозволу, чи можна погладити? Тоді не буде проблем.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 «На щиті» повертається захисник з Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up