Від грипу на Тернопільщині померла ще одна людина. Кількість хворих зростає

Від грипу на Тернопільщині померла ще одна людина. Кількість хворих зростає
  • Загалом від початку епідсезону на Тернопільщині від грипу померли четверо людей. У всіх них грип А підтвердили лабораторно.
  • За минулий тиждень на грип та ГРВІ в області перехворіли майже 7,5 тисяч людей. 

- За минулий тиждень на грипом та ГРВІ в Тернопільській області перехворіли 7 418 людей. - каже лікар-епідеміолог ДУ «Тернопільський обласний лабораторний центр МОЗ України» Світлана Маціпура. - Якщо порівнювати із попереднім тижнем, то ріст захворюваності - 12,8 %. Ріст захворюваності надалі спостерігається.

Серед хворих 62,7% - діти. Із них майже всі - шкільного віку. 

У самому Тернополі показник захворюваності перевищив середню інтенсивність. 

Відео дня

За минулий тиждень у Лабораторному центрі зафіксували ще один летальний випадок від грипу.

- Всього в області від початку епідсезону маємо чотири випадки смерті від цієї недуги, - каже пані Маціпура. - В усіх випадках лабораторно підтвердили грип А.

Наразі в Лабораторному центрі та в управління охорони здоров'я області відмовились вказувати район, у якому померла людина.

- Зараз можемо сказати, що це був чоловік працездатного віку. Це все, що я можу сказати, - зазначила лікар. - Первинний діагноз у хворого був - пневмонія. Лабораторно підтвердили грип А. 

Ми з'ясовуємо деталі. Більше інформації згодом.

Результат пошуку зображень за запитом "грип"

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Коля

    Ну то треба дітей нарешті відправити наканікули, а не дивитись як вони розносять в школі заразу
  • Igor Novak

    Свіже повітря ,ходьба,мити руки ,користуйтеся серветками ,їште овочі,фрукти
  • Igor Novak

    Дійсно нагнітають паніку. Грип,як грип. Помирають ті,хто вчасно не звертається до лікаря , доводячи до запалення легенів .або не знають ,як збити температуру 39-40 гр.,коли медикаменти не дієві . Під час грипу краще нічого не їсти ,багато пити . До 39 температуру збивати не можна ,більше 39 збивати ібупрофеном . Коли не допомагає ібупрофен  ,викликати швидку,або робити клізму з прохолодної води до 1.5 л. Температура падає моментьально на 5 гр.  (так,так,це сер.йозно і не смішно) !. А заодне  організм очищається. .
  • Oksana Dovgan

    І не треба корона вірусу.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up