Уже четверо дітей на Тернопільщині хворі на коронавірус. Як вони почуваються?

Уже четверо дітей на Тернопільщині хворі на коронавірус. Як вони почуваються?

Станом на 17.00 28 березня в  Тернопільській міській дитячій лікарні - 6 пацієнтів хворих на COVID-19, 4 з них – діти.
 

Сьогодні COVID-19 підтвердили ще в двох дітей та мами з Монастириського району. Вони знаходяться в інфекційному відділенні. Дітям 13 і 14 років, їх стан середньо-важкий, стан мами – відносно-задовільний.

 Також в інфекційному відділенні знаходиться одинадцятирічна дитина та її мама з Монастириського району. Стан хворих – відносно-задовільний.

В реанімаційному відділенні Тернопільської міської дитячої лікарні проходить лікування дитина, якій 1,5 роки, з Кременецького району. У неї підтвердили COVID-19. Стан дитини – важкий-стабільний, підтверджена пневмонія. Ймовірне джерело інфікування – родич, який повернувся з Польщі.

Встановлюють обставини зараження коронавірусною інфекцією півторарічної дитини.

Правоохоронці опитали рідних та почали встановлювати коло контактів сім’ї. Дитина мешкає під одним дахом з батьками, п'ятирічним братом та дідусем. Жоден з них за кордоном не був. У ході перевірки стало відомо, що нещодавно з Польщі повернувся брат батька, який проживає у іншому селі. Саме батько напередодні відвідував родича, але сам дядько не контактував з дитиною і після повернення з-за кордону нікуди з будинку не виходив. Поліцейські продовжують встановлювати усіх осіб, з ким спілкувалася сім’я, у якій захворіла дитина. Наразі хлопчик з мамою перебувають в лікарні, а усі, хто з ним проживав, знаходяться вдома на самоізоляції.

Відео дня

Читайте також: Кількість хворих на Монастирищині зростає: частина - у лікарні, інші - на самоізоляції. Як допомогти?

Нагадаємо,станом на 10.00 28 березня на Тернопільщині лабораторно підтверджено 43 випадки  НА  COVID-19  Згідно з даними обласного лабораторного центру в області зафіксували 43 випадки COVID-19- 1 летальний станом на 10:00 28 березня. 9 випадків залишаються під підозрою.

В Україні 311 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 8 летальних, 5 пацієнтів одужало (4 дорослих, 1 дитина). За добу було зафіксовано 93 нові випадки (станом на 10:00 28 березня)

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (15)
  • Таня Сорокопуд

    Висновок один під загрозою абсолютно усі.А нам казали що лиш люди які за 50 чи 60.Чи як????

    Natalia Lesovych reply Таня Сорокопуд

    Таня Сорокопуд Вони самі не знають хто.А де ж ті люди які захворіли? Хотіла би їх почути
  • Оля Смолінська

    Люди не будьте такі легковажні,сидіть в дома,цим ви захищаєте себе, і оточуючих,а на шашлики ще встигнете сходити...

    Ігор Ігорович reply Оля Смолінська

    В неділю було зібрання всіх свідомих громадян на дальньому пляжі,адепти свіжого повітря
  • Матвіїшин Надія

    Боже рятуй люд!
  • Ольга Смеречинська

    Господи спаси і сохрани
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:02 Унікальні ікони середини ХІХ століття отримав в подарунок музей на Тернопільщині photo_camera 17:00 Керівника однієї з амбулаторій сімейної медицини підозрюють у підробці документів 16:00 До Дня міста «Алея зірок» у Тернополі поповниться новою зіркою 15:31 Є дефіцит потужності — на Тернопільщині 8 травня обмежать споживання електрики для підприємств Від читача 14:48 «Клітини мозку» - дебютна персональна виставка Марії Панасюк 15:00 У Тернополі зміниться тариф на паркування 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 8 травня 14:10 Тернопіль прощається з батьком трьох дітей Петром Воробцем, який загинув на фронті 4 травня 13:55 Рада проголосувала за продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації в Україні 13:30 Помер потерпілий у ДТП з молоковозом у Почаєві 13:02 Міську дитячу лікарню «розполовинили». Хто керуватиме і що буде з персоналом і малими пацієнтами? 12:25 8 травня можливі відключення електроенергії по всій Україні — Укренерго 11:40 На бульварі Шевченка матері загиблих воїнів висадять квіти у пам’ять про полеглих синів photo_camera 11:10 У Тернополі встановлять стелу пам’яті та меморіальну таблицю захиснику Андрію Теребію 10:26 У Тернополі 16 травня проїзд у вишиванці буде безкоштовним 09:45 Тернопільська громада втратила Героїв Петра Воробця і Олега Єрмошина 09:00 Масований удар по Україні 8 травня — ворог випустив понад 50 ракет і більш як 20 «шахедів» 07:59 МВС запустило два нових електронних сервіси для військових. Що з їх допомогою можна зробити 21:05 Тернополяни бігтимуть задля підтримки військових 20:02 П’яний водій, який збив жінку і втік з місця ДТП, у суді відбувся штрафом
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up