Сталось диво! Марк з Борщівщини отримав подарунок — укол Zоlgensma

Сталось диво! Марк з Борщівщини отримав подарунок — укол Zоlgensma
  • Коли Марчику Юрківу було лише місяць, його батьки почули страшний діагноз «Спінальна м’язова атрофія 1 типу» (СМА1) – важке генетичне захворювання, що неможливо передбачити… Найважча форма.
     
  • Ліки від цього захворювання надзвичайно дорогі. Допомагали хлопчику усім світом і диво сталось!
     

Перші симптоми хвороби з’явились на 26 день життя.

— Я просто помітила, що синочок любив засинати ручками вверх, а потім припинив. Я звернулась до педіатра, ми пішли на огляд. Після огляду в невропатолога нас направили в лікарню. Під знаком питання нам одразу озвучили цей діагноз. Аналізи підтвердили, — розповідає мама Людмила.

Детальніше про це ми розповідали тут: Допоможіть врятувати: маленькому Марку з Борщівщини потрібні ліки за два мільйони доларів.

Відео дня

Та 9 липня, на святкування своїх 4-х місяців, Марк отримав найдорожчий подарунок в його житті, укол Zolgensma, від країни Італія.

"Нарешті ми можемо сказати такі слова, про які наші сім'я мрыяла кожного дня. Нам просто не віриться, але це дійсно так! ЗБІР ЗАКРИТО!

Наша сім'я безмежно вдячна всім, хто не пройшов повз у цій нелегкій боротьбі зі СМА, хто відгукнувся і допоміг, хто разом з нами молився і Бог посув всі наші молитви.

Попереду у нас ще нелегкий шлях до здорового майбутнього, але ми точно знаємо, що зможемо все подолати", поділились щасливим моментом сім'я Юрків.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (127)
  • Irena Leskiv

    +++++++++++++
  • Руслана Шабльовська

    Нехай росте здоровенькиц
  • Людмила Жук

    Слава Богу і подяка людям.Рости здоровим і щасливим.
  • Марта Курівчак Новокаїн

    Богу дякувати, хай здоровий зростає!

keyboard_arrow_up