Студенти-іноземці збирають гроші, щоб допомогти медикам Тернопільщини

Студенти-іноземці збирають гроші, щоб допомогти медикам Тернопільщини

Допомогти лікарням Тернопільщини взялись іноземні-студенти, які навчаються в  Тернопільському національному медичному університеті імені І.Я. Горбачевського. Про це повідомили на сторінці університету.

"Іноземні студенти ТНМУ закликають всіх, хто навчається з інших країн в медичному університеті і для кого Тернопіль став рідним містом, об’єднатися і підтримати Україну та Тернопіль у боротьбі з коронавірусом. З цією метою вони збирають гроші на придбання медичних засобів для захисту медиків, дезінфікуючих засобів та іншого, що потребують лікарні. З цією метою вони роблять моніторинг необхідного у всіх районних лікарнях Тернопільської області. Сьогодні уже зібрано 5000 гривень. Збір коштів триває. Долучитися може кожен небайдужий.
Майбутні медики закликають підтримати лікарів, які сьогодні рятують здоров’я і життя людей", йдеться у дописі.

Ініціатива належить президенту Асоціації студентів Гани Осману Шерифу Абдулкадіру.

Відео дня

Усі бажаючі можуть звернутися до нього напряму і він під’їде до вас. Також кошти можна перерахувати на картку: 4149439313539755

Українці можуть переказати кошти сюди: 5351 4520 0174 6632 (А банк)

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Seven heaven inter national army!!!

    Man you best friend thenks for letel help not oll can andestend you we trust in good by cool 2pac sey morning by better medical students it’s a Hyman WestSide man thenks.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up