У Тернополі гінекологи проводитимуть безкоштовні огляди та консультації для жінок. Куди звернутися?

У Тернополі гінекологи проводитимуть безкоштовні огляди та консультації для жінок. Куди звернутися?
  • Акцію "Місяць жіночого здоров'я" проведуть у трьох лікарнях Тернополя. Жінок закликають приходити на безкоштовні консультації до гінекологів.
  • Ініціювали акцію депутатки Тернопільської міської ради та відділ охорони здоров'я. Організатори кажуть, що за щоденними клопотами жінки часто забувають про себе, а ініціатива має привернути їх увагу до власного здоров'я.

- Жінки із міжфракційного об'єднання жінок-депутаток "Рівні можливості" вирішили спонукати тернополянок бути уважнішими до свого здоров'я, - розповідає авторка ідеї депутатка Наталя Шоломейчук. - Є надія, що ми зможемо переконати подумати про себе дівчат, які завжди зайняті сім'є та домашніми клопотами.

До програми консультацій входитиме: безкоштовна консультація у лікаря-гінеколога без запису через онлайн-чергу.

- Насправді варто серйозно подумати про своє здоров'я, - каже Наталя Шоломейчук. - Вчасне діагностування хвороби може зберегти життя. Хто стикався з  проблемами зі здоров'ям, то вже уважніший до нього. Але насправді від недуг не застрахований ніхто. 

Відео дня

На акцію із міського б'юджету виділили 50 тис. грн. За ці кошти закупили оглядові гінекологічні набори та оплатили деякі медичні послуги, якими, за направленням лікарів, зможуть скористатись жінки. 

Як розповідає заступник начальника з медичних питань відділу охорони здоров'я Тернопільської міської ради Ольга Ярмоленко, огляди будуть безкоштовними та матимуть п'ять кроків.

- Спочатку жінкам пропонуємо зробити повний аналіз крові, огляд у гінеколога, пройти УЗД та комп'ютеру томографію - при потребі, а також - отримати "Картку здоров'я", із якою можна буде звернутись до лікаря безкоштовно через рік, - каже лікарка. 

Окрім того, під  час акції жінки можуть пройти безкоштовний огляд у приватній структурі SanaStudiо та зробити діагностику постави. 

Довідка: 

На огляди можна приходити із 4 листопада до 4 грудня за адресами:

Вул. Замкова, 10 (Жіноча косультація №1),

Вул, Руська, 47 (КП "Тернопільський міський лікувально-діагностичний центр" Тернопільської міської ради)

Вул. Купчинського, 14 (Жіноча консультація №2).

У реєстратурі варто зазначити, що ви прийшли на огляд за програмою "Місяць жіночого здоров'я". 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Liden

    Покажіть мені тих, хто проголосував "сміх/жах/ганьба"
    Kappa
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up