В Італії через коронавірус померла українка

В Італії через коронавірус померла українка

Жінка знаходилась в реанімації у дуже важкому стані. 13 березня вона померла, про це передає Український центр в Італії на своїй сторінці у Фейсбук.

Нашу співвітчизницю звали Раїса Малишева, їй було 65 років, вона працювала та проживала у м. Ровато в Італії. 9 березня з підозрою на коронавірус її госпіталізували у лікарню, а 13 березня діагноз підтвердився. Українка перебувала в реанімації, стан її був важким.

"Наша українка, Раїса Малишева (07.08.1954 р. народження). Яка працювала на законних підставах та з усіма документами у м.Ровато провінції Брешія. Чотири дні тому була госпіталізована до однієї з лікарень м К'ярі з підозрою на COVID-19 (КОРОНАВІРУС) . Сьогодні  (13 березня) діагноз було підтверджено. Жінка знаходилася в реанімації, інтубована, у дуже важкому стані", йдеться у повідомленні.

Також у спільноті зазначили, що фото виставлене зі згоди родичів. Це зроблено для того, аби люди, які могли контактувати з цією жінкою звернулися до лікарів та обмежили своє пересування у громадських місцях. 

Відео дня

Нагадаємо, 13 березня також померла українка з Радомишля Житомирської області у якої виявили коронавірус.

71-річна жінка з Житомирської області, яка 12 березня була госпіталізована із зафіксованим лабораторно підтвердженим випадком COVID-19, померла 13 березня в лікарні. Ще зранку в МОЗ повідомляли, що в пацієнтки було діагностовано пневмонію, почав падати рівень кисню в крові. Жінка була підключена до апарату штучного дихання. Вдень стан її різко погіршився, врятувати її не змогли. Лікарі п’ять разів реанімували хвору, повідомляє ТСН. 

Пенсіонерка з Радомишля півтора тижні тому повернулася з Польщі, зле їй стало 3 березня і кілька разів вона контактувала з лікарями через підвищений тиск. Коли її шпиталізували, виявили двобічну пневмонію. Результат аналізу на коронавірус виявився позитивним. А перебіг хвороби дуже тяжким. 

Під наглядом лікарів знаходяться близькі родичі, з якими вона проживала, та особи, з якими вона контактувала.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Анна Борищак

    Нехай з Богом спочиває....
  • Mariya Pidhaietska

    Хай з Богом спочиває.
  • Лєна Боцюк

    Вона жива в кременці в ранімації))
  • Oksana Chumak

    Хай з Богом спочиває
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up