В університетській лікарні є нове обладнання для операцій на серці

В університетській лікарні є нове обладнання для операцій на серці

За допомогою цього обладнання планується проведення таких втручань: коронарографія, вентрзикулографія, аортографія, ангіопластика та стентування коронарних артерій, тромбоаспірація із коронарних артерій, ангіопульмонографія, інтервенційні втручання при порушеннях ритму серця.

 

          Другий ангіограф сучасної моделі TOSHIBA INFINIX-I INFX – 8000V передали Тернопільській університетській лікарні. Нагадаємо, у п’ятницю, 26 січня, сертифікат на його отримання вручив головному лікареві медзакладу Василеві Бліхару Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, який перебував з робочим візитом на Тернопільщині.


«Передаючи сертифікат на ангіограф, я засвідчую, що він дозволить тисячам жителів області рятувати життя», – підкреслив Володимир Гройсман.


         Вказане медичне обладнання необхідне для створення інтервенційного кардіологічного центру з палатами інтенсивної терапії на 12 ліжок, згідно проекту Кабінету Міністрів України, повідомляє прес-служба ТОДА.
         Ангіограф використовуватиметься для невідкладної допомоги пацієнтам з гострими коронарними синдромами, інфарктом міокарду, кардіогенним шоком та іншою життєво загрозливою кардіологічною патологією.

Відео дня


           За допомогою цього обладнання планується проведення таких втручань: коронарографія, вентрзикулографія, аортографія, ангіопластика та стентування коронарних артерій, тромбоаспірація із коронарних артерій, ангіопульмонографія, інтервенційні втручання при порушеннях ритму серця.
           До слова, у Тернопільській університетській лікарні уже працює один ангіограф моделі Siemens AXIOM ARTIS, наданий закладу на умовах державно-приватного партнерства. І використовується він для агіографічних досліджень та втручань на судинах серця, кінцівок, внутрішніх органів, шиї та головного мозку, імплантації кардіостимуляторів, кардіовертерів-дефібриляторів та в інших галузях медицини, таких як: урологія, хірургія органів шлунково-кишкового тракту, гінекологія, ортопедія та травматологія.
         Даний апарат розміщений в складі операційного блоку поряд з кардіохірургічною операційною.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Rimasevski Olekcandr

    Приміром, в Рівному так. По-чесноку. Без блазнів, тобто посередників - Гройсманів чи Порошенок (чи Порошенків?).

    http://rivne.ogo.ua/misto/v-oblasniy-likarni-nove-obladnannya-vstanovlyuyut-angiograf/ "15.12.2017 В обласній лікарні нове обладнання – встановлюють ангіограф. Близько 20 найменувань  медичного обладнання, серед якого й ангіограф для обласної клінічної лікарні, планують закупити в межах реалізації проекту Світового банку «Покращення охорони здоров’я на службі у людей» на Рівненщині. Завдяки цьому дороговартісному обладнанню у лікарні зможуть ефективно та якісно обстежувати та досліджувати кровоносні судини. ... до Рівного доставили ангіографічний компекс компанії “Siemens” і почали встановлювати в обласному медичному закладі, про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбук  керівник групи впровадження проекту  Сергій Рибачок".

    А в Тернополі хто керівник "групи впровадження"? Скільки бере?

    Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/Vid-Chytachiv/chiyimi-koshtami-oplacheno-podarunok-vgroysmana---angiograf-ternopilsk-10669207.html

    Rimasevski Olekcandr reply Rimasevski Olekcandr

    Нові дописи щодо нашого ангіографу на https://www.facebook.com/pg/volodymyrgroysman/photos/?tab=album&album_id=656645487837702

    Rimasevski Olekcandr Скажіть, будь ласка, а для університетської лікарні Тернополя ангіограф закупили в межах реалізації проекту Світового банку «Покращення охорони здоров’я на службі у людей»?

    Геннадій Михайлович То коли чиновники, будуть лікуватися не за кордоном а вдома, і 2 питання. Які розцінки в цій лікарні не підкажите? чи проста людина матиме змогу тут лікуватися? ДАЙТЕ ВІДПОВІДЬ ПУБЛІЧНО, бо грош ціна Вашим постам, якщо немає діалогу з людьми.

    Zoreslav Valov а шо таке проста людина?

    Sergey Dashkovskiy Я от не зрозумів «від імені Уряду». Ви купили за бюджетні кошти? Чи все таки скинулись зар.платою членами Уряду?

    Олександр Дяченко Приєднуюсь до питання. Цікавить походження грошей. Якщо це бюджетні кошти, то дарувати мусить народ України від СВОГО імені. А не якісь тимчасові держслужбовці

    Alexander Liakhovenko То есть министры скинулись и подарили от своего имени ангиограф!?

    Taras Prybylskiy да,і наклєйку припісдячили,от братви

    Rimasevski Olekcandr reply Rimasevski Olekcandr

    Скільки коштував з монтажем   ангіограф INFX - 8000v Infinix VF Запоріжжю та чи ціна чесна?

    Нам дають дві відповіді.

    1) Как сообщает сайт «Наші гроші. Запоріжжя» http://lustrator.com.ua/?p=2335, для покупки оборудования использовали две иностранных «фирмы-прокладки».

    2) "Ангиограф был приобретен посредством открытых торгов, результаты которых были обнародованы на официальном общегосударственном веб-портале "Государственные закупки". Чтобы снять все вопросы и предубеждения в отношении цены дорогостоящего оборудования ... див.http://zokb.org.ua/nov_1556.htm.  Вывод экспертного исследования по результатам проведения комиссионного товароведческого исследования Киевского научно-исследовательского института судебных экспертиз  от 15.02.2016 №1102/16-54/1103/16-53, свидетельствует о соответствии цены приобретения ангиографа  рыночной стоимости. Полный текст документа по ссылке https://goo.gl/WVmZzP . ""Состоянием на 24.11.2015 рыночная стоимость рентгенхирургической ангиографической системы с монтажом на полу  INFX - 8000v Infinix VF - i/SP, представляет от 24 894 941грн. (двадцать четыре миллиона восемьсот девяносто четыре тысячи девятьсот сорок одна грн.) до 30 000 000 грн. (тридцать миллионов грн.)"

    А скільки заплатять тернополяни? Та чи буде скидка на обстеження по "соціальній карті"?

    Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/Vid-Chytachiv/chi-finansuetsya-z-obschaka-sotsialna-karta-ternopolyanina-teroristich-10668673.html

  • ігор

    От є в мене підозра, що хоч апарат подарували, але наш медуніверситет буде здирати при його використанні кучу бабла з людей.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають? (ФОТО ДНЯ) photo_camera 15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up