Від сьогодні в Тернополі закривають заклади. Кому дозволено працювати

Від сьогодні в Тернополі закривають заклади. Кому дозволено працювати

З 17 березня в Тернополі посилюють заходи для боротьби з поширенням коронавірусу. Відтак, в умовах карантину, з цього дня дозволено працювати лише продуктовим магазинам та тим закладам, які здійснюють торгівлю засобами гігієни, а також аптекам. 

Працюватимуть два ринки – Тернопільський міський ринок та ринковий комплекс «ВІП Маркет», що розташований на вул. Шептицького, оскільки вони облаштовані системою вентиляції, водопостачання та відведення.

Всі інші заклади повинні бути закриті.

Таке рішення прийнято на засіданні оперативного штабу щодо недопущення занесення і поширення на території Тернопільської міської територіальної громади коронавірусної інфекції.

Відео дня

«На сьогодні у м. Тернополі не зафіксовано жодного випадку COVID-19, а обласний лабораторний центр забезпечений тест-системами, де проводять дослідження усім пацієнтам із підозрою на захворювання коронавірусною інфекцією, -  зазначає Сергій Надал.- Також сьогодні, 16 березня, були проведені наради з власниками та керівниками ринків, торгових центрів, супермаркетів та інших об’єктів, які працюють на території міста Тернополя. Завтра на позачерговій сесії Тернопільської міської ради буде внесено зміни в бюджет міста та спрямовані кошти на придбання додаткових апаратів штучної вентиляції легень, іншого медичного обладнання, засобів медичного захисту, в першу чергу, для медичних закладів».

Відповідно до рішення штабу прийнято з 17 березня  припинити роботу закладів громадського харчування, торгово – розважальних центрів, ринків тощо.Текст рішення додається.

Свою роботу у місті продовжують комунальні служби, швидка та рятувальна служби.

Звертаємося до мешканців міста з розумінням поставитися до цих заходів, без потреби не виходити з помешкання, самоізолюватися і дотримуватися правил гігієни. Роботодавців з розумінням ставитися до цієї ситуації.

У разі підозри на коронавірусну інфекцію, тернополянам варто звертатися «гарячу лінію» оперативного штабу - 098 441 59 81.

Нагадаємо, станом на 16 березня в Україні 7 підтверджених випадків інфікування COVID-19, з них 4 - в Чернівецькій області, 2 - в Києві та 1 - летальний на Житомирщині.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Володимир

    Доброго дня.цікавить чи можуть працювати авто сервіси в м Чорткові Тернопільська обл.станом на 30.03.2020р
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:42 У Тернополі збили мотоцикліста: деталі аварії (ОНОВЛЮЄТЬСЯ) 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up