За які медичні послуги ви готові платити? (для обговорення)

За які медичні послуги ви готові платити? (для обговорення)

Гаманці українців, у тому числі і тернополян, черговий раз збідніють, адже урядовці затвердили новий перелік платних послуг, які можуть надаватися в лікувальних закладах. Чи готові ви платити?

Повний список послуг, за які тепер у державних та комунальних закладах охорони здоров’я можуть сміливо брати гроші – у постанові Кабміну № 989.

Операції штучного переривання вагітності в амбулаторних умовах, стоматологічна допомога, перебування у стаціонарі батьків у зв’язку з доглядом за дітьми віком понад 6 років, якщо це не зумовлено станом хворої дитини, – усе це не безкоштовно. Навіть попередні профілактичні медичні огляди при прийнятті на роботу та для отримання посвідчення водія транспортних засобів належать до категорії «платні медичні послуги». Чи готові ви платити за це все? Який рівень надання медичної допомоги, на вашу думку, у нашому місті та як можна покращити якість її надання?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Тетяна Бойко

    Я з дитиною шести років минулого року  у вересні лежала в обласній дитячій і з нами в одній палаті лежав 16 річний наркоман з тернополя. Я    боялася засинати, а ви кажете, що у 6 років дитина сама ліжко застеляє, тобто адаптована до життя?
  • Анонім

    Апсолютно всі медичні послуги (як і всі решта послуги) мають бути платними. Тільки без шарлатанських "кабінетів" як зараз: стомат кабінет, узд, приватний окуліст приватний лор і тп.

    Нам потрібна платна страхова медицина. Крапка.



    PS: я не лікар

    Анонім reply Анонім

    Кому вам? Ви хто і скільки вас?
  • Людмила Лукіян

    я готова платити розумні гроші за прийом до нормального лікаря без черги (по запису). з останніх випадків  - черга до дитячого ортопеда в поліклініці. мені потрібно запис для довідки, тому не можу скористатись послугою приватного лікаря. а вистоювати кілька днів в шалених чергах не маю можливості.
  • Анонім

    Платним потрібно зробити все, але при тому ввести страхову медицину, вийнятками повинні бути: онкологія, ЦД, туберкульоз та деякі інші захворювання які повинні фінансуватися з держ.бюджету.......тоді людина не буде переживати кому скільки всунути в кишеню і де взяти грошей щоб купити ліки.....також ввести рецептурний відпуск ліків, та переписати більшість протоколів лікування хвороб..... о тоді може шось би і було схоже на якесь медичне обслуговування...... ех мрії)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up