18-літній дівчині необхідний титановий імплант для хребта

18-літній дівчині необхідний титановий імплант для хребта

Галина Бутрин все життя страждає через викривлений хребет. Щоб виправити вроджену ваду дівчині, необхідно зібрати 250 тисяч гривень на операцію.  

Дівчині поставили діагноз прогресуючий ідіопатичний правобічний S-подібний сколіоз 4 ступеню. Вона не пасує перед хворобою, намагається вести повноцінний спосіб життя. Зараз закінчує другий курс у Зборівському коледжі, де навчається на менеджера.

Галина живе у прийомній сім’ї із дев'яти років після смерті матері. Спочатку нею опікувалася старша сестра, але після виїзду за кордон її забрала до себе тітка. Вже тоді у дівчинки було помітно невелику деформацію скелету, однак із віком ситуація тільки погіршувалась. Галина відчуває постійний дискомфорт і біль зі сторони внутрішніх органів, тулуба, а почасти і серця. Нахил хребта у неї 120 градусів при 90 градусів у здорової людини. Внаслідок недоліків у будові опорно-рухового апарату ребра притискаються до легенів та серця, що викликає ускладнення дихання і биття серця. В дівчини може розвинутись ураження легень і серця. Без лікування у неї є суттєвий ризик захворіти на легеневі інфекції та пневмонію.  

 - Ми їздили з нею в Євпаторію, в санаторій, який займається реабілітацією людей із проблемами хребта.  – каже прийомна матір, Ольга Миколаївна. - Але на операцію вона не згоджувалася, боялася померти на операційному столі. Щороку ми їздимо в обласну лікарню, проходимо різноманітні процедури, тут їй проводять курс фізичних вправ, гріття, масаж. В кінці кінців нам порадили звернутися у Харківський інститут патології хребта і суглобів.  Там подивились на рентгенівський знімок Галинки і сказали, що візьмуться за неї. (http://www.amnu.gov.ua/manufacturer/1/22/nstitut-patolog-hrebta-ta-suglob-v-m-prof-m-sitenka-namn-ukra-ni/ )

Відео дня

Для того, щоб виправити ситуацію, дівчині нобхідно зробити операцію зі встановлення металевого імпланта із гачків, гвинтів та пластинок, які кріпляться на хребет. Він дасть змогу вирівняти хребет і позбавити дівчину щоденного болю.  Подібну операцію можуть зробити у Харкові за 90 тисяч гривень. Разом із витратами на перебування в лікарні та післяопераційну реабілітацію загальна сума становить 250 тисяч гривень.

Щоб дівчина змогла далі жити здоровою і щасливою потрібна ваша допомога.

Номер картки ПриватБанку: 5168 7572 6340 8033

Телефон прийомної мами, пані Ольги – 068-649-90-24
Галини Бутрин – 068-649-90-32.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up