Допоможіть 41-річній Іванні Юрків зберегти зір. Сім років жінка боролася за життя своєї донечки

Допоможіть 41-річній Іванні Юрків зберегти зір. Сім років жінка боролася за життя своєї донечки
  • Через стреси у Іванни Юрків почав різко погіршуватись зір. На праве око пані Іванна майже не бачить, з лівим також проблеми. 
  • Жінка просить допомоги у всіх небайдужих людей.

Декілька років тому Іванна Юрків просила небайдужих людей допомоги у лікуванні її єдиної доньки Вікторії, а зараз вона потребує підтримки сама. За останні вісім років Іванна багато чого пережила – важко хворів чоловік, сім років боротьби за доньку, онкологія батьків. Через стреси, які довелося пережити, у 41-річної Іванни різко став погіршуватись зір.

- Місяць тому я помітила, що мені часто почала крутитись голова, - розповідає пані Іванна. - Я вирішила, що потрібно звернутись до лікаря і перед Новим роком мені сказали, що необхідна заміна кришталиків обох очей.

Жінка зверталася до кількох спеціалістів, пройшла діагностику у клініці “Візекс”. Діагнози, які їй поставили: міопія високого ступеня, складний міопатичний астигматизм, амбліопія середнього ступеня, факосклероз, периферична дегенерація сітківки. Потрібне оперування, рефракційна заміна кришталиків обох очей.

Відео дня

- За операцію потрібно заплатити 82 тисячі гривень, - каже жінка. - 15 січня потрібно внести завдаток, половину суми, щоб замовити кришталики. Їх виготовлятимуть на замовлення приблизно два місяці, тому часу у мене залишилось дуже мало. Я прошу фінансової допомоги у всіх небайдужих, бо мені не зібрати таку величезну суму, навіть якщо я буду працювати день і ніч.

Завдяки небайдужим на рахунку вже є майже 18 тисяч гривень, але часу залишилось обмаль.

- Я досі не можу повірити, що це все відбувалось зі мною, і як Бог дав сили це все витримати, - продовжує пані Іванна. - Але я вірю, що світ не без добрих людей і я все подолаю.

Довідка:

Кошти на лікування можна перераховувати на рахунок у Приват Банку: 5218 5722 2089 5879( Фарина Володимир Іванович).

Також Іванна хороша господиня, у неї можна замовити багато різних новорічних і різдвяних страв. У разі потреби їй можна написати: https://www.facebook.com або зателефонувати: (096) 420-43-12.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Сем Семенко

    аферистка
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up