Допомога потрібна Олені Сегкій. Дайте шанс молодій жінці стати на ноги!

Допомога потрібна Олені Сегкій. Дайте шанс молодій жінці стати на ноги!
  • Нещасний випадок, який трапився з тернополянкою п’ять років тому, розділив її життя на «до» і «після». Відтоді вона прикута до ліжка. Зараз з’явився шанс звестись на ноги. Потрібна ваша допомога!

Подарувати шанс звестись на ноги просить небайдужих земляків тернополянка Олена Сегка.

П’ять років молода жінка прикута до ліжка. Проживають удвох з літньою мамою. Всі кошти, які були у родини, витратили на реабілітацію. На жаль, вона не дала позитивних результатів. Тепер одна зі столичних клінік, куди звернулась Олена, готова взятись за її лікування. І подарувати шанс жити повноцінним життям. Проте на це потрібні кошти. У родини їх немає.

Нещасний випадок трапився в 2013-му, - розповіла Олена Сегка, стримуючи емоції. – Тоді, перебуваючи в Греції, я впала з висоти. Тамтешні лікарі діагностували багатоуламкові переломи грудного і поперекового відділу хребта, політравми.

Відео дня

Про ті події Олена воліє не згадувати, проте нестерпний біль та ліжко, до якого молода жінка прикута 5 років, не дають забути.

Тоді ж, у 2013-му, її прооперували у Греції. Результат – затиснені корінці і неможливість звестись на ноги. Роки реабілітації і витрачені шалені кошти, проте позитивного результату вони не дали.

 

  • У цій клініці, до якої ми звернулись нещодавно, нарешті встановили правильний діагноз і готові взятись за мене, - каже Олена. - Якщо зараз переставити систему, зробити декомпресію, то шанси стати на ноги є. Адже і чутливість в ногах є, і слабкі рухи можливі. Тому потрібна операція.

Столична клініка – єдина за кілька останніх років, яка готова взятись за тернопільську пацієнтку. Відповідно, єдиний шанс жити повноцінним життям. Ціна питання – понад 10 тис. євро. У родини таких грошей немає.

Відколи скалічену Олену перевезли до Тернопільщини, особливої допомоги ні від кого не бачила. Щоправда, зізнається, місцеві депутати якось виділили 17 тисяч. Всі до копійки пішли на реабілітацію. Але вона не допомогла. Потрібна операція.

  • Коли приїхала з Греції, якісь кошти у мене були, але вони давно скінчились, - каже Олена Сегка. – Ніхто не міг поставити правильний діагноз, тому гроші фактично йшли на вітер. Перший крок до мого одужання зараз - зробити операцію. Я звертаюсь до усіх небайдужих: подаруйте мені шанс звестись на ноги!

Довідка

Контактний телефон 098 46 47 451 (Олена).

Картковий рахунок ПриватБанку: 5168 7556 2293 4665, Сегка Олена Анатоліївна.   

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up