Допоможіть 18-річній вагітній Тетяні Котовій

Допоможіть 18-річній вагітній Тетяні Котовій

Вагітна Тетяна Котова опинилась на вулиці без грошей та документів. Нею опікуються волонтери з громадської організації, але потрібні вітаміни, одяг та речі для майбутньої дитини. 

- Ми опікуємось 18-річною Тетяною Котовою, яка на 17 тижні вагітності, - розповідає заступник голови ГО "Братерство сиріт" Катерина Ортинська. - Тетяна опинилась на вулиці разом зі своїм хлопцем. Документи у неї вкрали, у нього їх теж немає. Мама Тетяни померла, а батько у місцях позбавлення волі. Вітчим та мачуха донькою не цікавляться. 

Тетяна з хлопцем довший час жили на залізничному вокзалі. Представники "Братерства сиріт" допомогли хлопцеві знайти роботу, а Тетяну прилаштували у реабілітаційний центр. Але вночі 22 лютого її привезли у лікарню з отруєнням.

- До того ж в неї третя стадія вузлового зобу і хронічний пієлонефрит, - каже Катерина. - Зараз майбутня мама у інфекційному відділенні першої міської лікарні. Її капають. Ми просимо людей, щоб їй допомогли чим можуть. Вона вагітна, їй зараз дуже потрібно вітаміни.

Відео дня

Для Тетяни Котової просять фрукти, овочі, одяг, засоби особистої гігієни. 

- Вона коли йшла в реабілітаційний центр, то в неї навіть тапочок не було, - каже Катерина Ортинська. - Ще було б добре для майбутньої дитини якусь коляску, ліжко, підгузники, дитяче харчування. Бо час швидко пролетить, вона народить, а потім за один момент ці всі речі не зберуться. 

Довідка

Фрукти та якісь речі можна приносити до лікарні, де зараз лежить Тетяна. Детальну інформацію можна отримати за номером 096-94-01-641 - голова ГО "Братерство сиріт" Віталій Панчук. 

Також речі можна приносити безпосередньо у громадську організацію за адресою бульв. Т. Шевченка, 23, 3 поверх, кабінет 69. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Зіньків Тетяна

    Плюс на інвалідів пенсії пільги, їхнім родичам також перепадає; хворі люди нажаль кинуті на приизволь судьби, і немає допомоги ніде і нівдкого. .лише хтось закордоном є то ще якось буде, або сподівалися що хтось щось кине
  • Зіньків Тетяна

    Державі слабі не треба ,їх треба утримувати ліки, пенсія ,санаторій. ..а  лише працездатні і не значними хворобами

    Зіньків Тетяна reply Зіньків Тетяна

    Подумайте слабий на утримання треба +-55-60 років  випадок був коли в мене піднявся тиск і запитали скільки років і сказали 20 швидка до 10хв була,а сусіду викликала йому 55 годину їхала
  • Жук Катя

    Це показник Того,  як у нас держава дбає про людей. Скільки є таких , як ця дівчина. І ніхто про них не думає
  • Жук Катя

    Це показник Того,  як у нас держава дбає про людей. Скільки є таких , як ця дівчина. І ніхто про них не думає
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінничині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up