Допоможіть однорічній крихітці почути світ

Допоможіть однорічній крихітці почути світ

Ціна питання – близько 40 тисяч грн. Родині, де виховують малечу, яка народилась з патологіями, назбирати таку суму не під силу. Однорічна Ліля днями поїде до Львова на операцію, на яку гроші родичі назбирали самотужки. Однак, на слухові апарати грошей вже немає. Допоможіть малечі чути

Лілечці Бернатович з Глибочка - один рочок. Дівчинка дуже погано чує і не говоритиме доти, доки на вушках не з’являться слухові апарати. Малеча вже від народження натерпілась, адже народилась з вродженими вадами. Попереду – операція у Львові. Родина просить допомогти зібрати необхідну для слухових апаратів суму. Ціна питання – близько 40 тис грн.

  • Вона народилась з вродженими вадами, - щілина піднебіння, косоокість, хронічна приглухуватість 3 ступеню, двобічний тубоотит, - мама дівчинки, пані Світлана, вже буквально «на автоматі» перелічує недуги, які є в її донечки. Адже відколи народилась Лілечка, на жаль, ні на день не забуває про них.

Днями малечу везуть до Львова – там оперуватимуть піднебіння. На операцію та реабілітацію родина назбирала кошти самотужки. Хоча працюють лише тато і бабуся. Більше родині допомогти нікому.  

Відео дня

Ще на УЗД-знімку, під час вагітності, медики побачили деякі відхилення на обличчі – маленький носик, борідка. Зараз дитина росте, і вади помаленьку зникають.

  • Просимо допомоги у людей, бо більше гроші взяти ніде, - звертається до усіх небайдужих пані Світлана. - Моя дитина має шанс на повноцінне життя. В цьому запевни лікарі у Львові, де Лілю обстежували.

Зараз Ліля реагує, коли до неї говорять дуже голосно – майже кричать. Якщо бодай трошки тихіше – дитина не чує абсолютно. Цей вид глухуватості не лікується і буде пожиттєвим. Однак, зарадити можна за допомогою слухових апаратів на кожному вушку.

Малеча не так давно почала ходити – зараз це робить більш впевнено, тримаючись за стілець чи диван. Родичі роблять все можливе, аби дитина розвивалась як слід. Але є й таке, що їм не під силу.

Лілечка, як і всі дітки, дуже любить гратись – годинами може на своїй мові розмовляти з ляльками та улюбленою неваляшкою – ці звуки сторонньому важко назвати «розмовою». Проте для рідних це добрий знак – малеча говоритиме, щойно отримає слухові апарати. Не так давно найрідніші люди почули від неї слово, яке нагадує «мама» та неабияк тішились перемогам малої. У наших силах допомогти малечі та зробити її життя яскравішим та багатим на звуки. І, якщо ми допоможемо, є всі шанси, що скоро вона скаже перші в її житті чіткі слова.

Довідка

Тел. Світлани (мами Лілі): 097 184 90 14.

Картка ПриватБанку: 4149 4390 0837 3619, Бернатович Світлана Миколаївна.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Василиса

    + на карту
  • Військо небесне завжди поручь:)

    Яка мила божа дитинка я думаю назбирати для цього янголятка на слуховий апарат громада зможе і це янголятко буде чути щасливий сміх рідних та близьких
  • VITALYA F

    А навіщо ій почути світ? Щоб потім,коли вже чутиме одягала на вуха навушники і і тупіла над смартфоном у маршрутці? Чи щоб одного разу ій сказали: "Коли ж ти заткнешся,падла?"??? Ця крихітка щаслива вже,бо не чує всього того бл***тва,тих пустих розмов по мобільниках у маршрутках....

    Лілія Баглай reply VITALYA F

    Жах! Це ж треба планеті Земля дати змогу чути тим, які несуть ось таку маячню. Від таких маразмів розумієш, що світ занадто несправедливий. Невже Вам, людино, не простіше пройти повз людської біди, аніж вбивати подібним словесним поносом.
  • VITALYA F

    А навіщо ій почути світ? Щоб потім,коли вже чутиме одягала на вуха навушники і і тупіла над смартфоном у маршрутці? Чи щоб одного разу ій сказали: "Коли ж ти заткнешся,падла?"??? Ця крихітка щаслива вже,бо не чує всього того бл***тва,тих пустих розмов по мобільниках у маршрутках...

    неля скубенко reply VITALYA F

    Як таких нелюдів носить земля наша?????????????????????????7
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up