Допоможіть Вікторії Юрків відчути смак життя

Допоможіть Вікторії Юрків відчути смак життя

Вона, як і всі підлітки, хоче друзів, спілкування, хоче веселощів і прогулянок. Але хвороба гальмує її. Вірус, що живе у крові Вікторії, - найголовніша проблема, за словами матері дівчинки. Він дає ускладнення зі стоматології. За 2 роки Вікторія перенесла 9 стоматологічних операцій. А також дівчинка не так давно хворіла епілепсією, проте останні 2 роки епілептичні приступи припинилися. Окрім того, у хребті Вікторії є гемангіома, яка стала рости, що призвело до сколіозу другого ступеня. Мама Вікторії зараз активно збирає кошти на лікування у Вільнюсі. У березні дівчинці виповниться 15 років. Зараз вона майже не відвідує школу та не спілкується з однолітками. 

- Ми фактично зібрали потрібну суму - 3000 євро, - констатує мама Вікторії. - Але кошторис у нас приблизний, витрати можуть змінюватися, до того ж, можливо, потрібно буде дообстежитися, + дорога та інші витрати, згодом великі кошти підуть на реабілітацію.

Для мами Вікторії дуже важливо, щоб сколіоз зменшився хоча би до 1 ступеня.

- Бо нам грозить оперування, а ми дуже не хотіли би лягати під ніж, бо це є хребет, - хвилюється мати.

Відео дня

 Пані Іванна тішиться, що хоча би приступи епілепсії у Вікторії припинилися.

- Вже 2 роки у нас немає нападів, - щаслива мати. - Проте лікарі попереджають, що при будь-якому стресі вони можуть повернутися. Тому ми стараємося її оберігати від стресових ситуацій, бо я дуже боюся за її психічний стан. 

Жінка щаслива, що у Вільнюсі її донечці пообіцяли допомогти. 

- Сума не така вже й велика, але я не зможу вже сама її зібрати, - нарікає пані Іванна. - До поїздки залишився місяць, а коштів ще бракує.

Після смерті чоловіка, який пережив інфаркт та інсульт, жінка вже не знає, куди бігти і що робити.  Проте щиро вірить, що Бог не залишить її сім`ю в біді, вона вірить, що знайдуться небайдужі люди, які зможуть допомогти дівчинці відчути насолоду від життя.

Пані Іванна усі звіти про використання коштів висвітлює на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук. 

- Зараз купа шахрайства, люди часто не вірять подібним оголошенням, тому про все звітую на Фейсбуці.

Довідка

КАРТКА ПРИВАТБАНКУ

4149 6258 0227 3167

ЮРКІВ ІВАННА ІВАНІВНА.

Номер телефону мами 0964204312

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Іванна Юрків

    Друзі та благодійники.

    На сьогоднішній вечір сума зібраних коштів становить 10000 тис грн.

    Наша сім'я вдячна кожному окремо за допомогу.

    Ми просимо Вас про поширення та допомогу.

    У нас дуже мало часу до виїзду.

    Без Вашої допомоги нам не впоратись.

    Дякуємо Вам
  • Іванна Юрків

    Друзі доброго ранку.

    На сьогоднішній ранок зібрано 4200 грн.

    Просимо Вас про допомогу!!!

    Подаруйте дитині шанс на це лікування!!!

    Дякуємо!!!
  • Іванна Юрків

    Небайдужі люди!!!

    Благаю Вас як мама,в якої донечка це все що у мене є.

    Дайте нам шанс на це лікування.

    На сьогоднішній день зібрано 3600 грн.

    Дякуємо,Вам
  • Іванна Юрків

    Друзі!!!

    На сьогоднішній день зібрано 2600 грн.

    Просимо про допомогу!!!

    Дякуємо кожному з Вас окремо!!!

    Навіть маленька частинка допомоги ,допоможе нам у виїзді!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up