Допоможіть вилікувати Петра Миклащука від раку крові!

Допоможіть вилікувати Петра Миклащука від раку крові!
На операцію 25-річному Петру Миклащуку, якому поставили діагноз хронічна мієлоїдна лейкемія, гепатоспленомегалія, необхідно зібрати 90 тисяч доларів.

- Про хворобу Петра ми дізналися буквально місяць тому, - розповідає сестра хлопця Оксана Прейзнар. - Хвороба - не надто поширена. Такий діагноз ставлять одній людині зі ста тисяч. Крім того, ситуацію ускладнює ще й те, що у нього - вроджена вада серця. Тож не всі препарати він може приймати.

Зараз хлопець перебуває на лікуванні у Львові.

 - На операцію, яка би змогла йому допомогти, потрібно 90 тис доларів, - продовжує розповідати пані Прейзнар. - Хоча на даному етапі лікування операції ще не можна робити. Але ми знайшли зв'язки в Туреччині, спілкуємося із тамтешніми лікарями.

Відео дня

Довідка:

Переказати кошти на лікування Петра Миклащука можна на Картку Приватбанку

4149 4978 3391 6465 Миклащук Марія Адамівна.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Данислав Донец

    Шалом!

    Слава і Хвала і Подяка Господу Богу, Котрий викупив нас Своєю Кров'ю і переміг смерть для нас!

    Нам не потрібні ні свічки ні ікони ні жести, тільки своїми устами з вірою в Всемогутнього!

    Взиавйте до Нього через не хочу, через крик і сльози про зцілення і просити прощення для зменшення прірви за самотужки і гріхи що пам'ятаєте і не пам'ятаєте і не розкаяні прокляття предків!

    Тому що диявол - нам ворог дуже не хоче нашого звернення до Господа Бога,

    Спасителеві нашому, Який нам нічого не винен, любить нас по Своїй Великій милості!

    І в спілкуванні з Господом приймайте Його Любов до людей,Мудрість Духа Святого відрізняти брехню від Істини і Закликаючи Силу Спокутної Крові Господа скасувати своїми устами Іменем Їешуа-Спасителя і Кров'ю Його доступ диявола через гріх і прокльони та проголошувати здоров'я,востанову і перемагати смерть!

    Де гарантія, що у вашому житті не прийде відчай і не знадобиться диво!

    Радість в Господі, сила наша!

    Блаженні засмучені, бо вони будуть утішені.

    (Матф.5:4)

    Боже! Хай буде Твоя, Досконала воля!

    У Тебе всі часи і терміни!

    Єврей не нація, а з Біблії мандрівник Божий, а Ізраїль з Біблії долающий людей Владою і Любов'ю Божою, а іудей дослов.переклад праведно славящий Господа Бога! Хто зветься, кого звуть і хто насправді не одне і теж!
  • ПРАВДА

    він тернополянин? телефон до рідних?

    Калинин Николай reply ПРАВДА

    Так
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ) 22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО) 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня 15:05 Розклад богослужінь та графік освячення пасок у церквах Тернополя 14:45 У Тернополі чоловік випав з вікна багатоповерхівки 14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах 13:30 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 13:00 У Тернополі двом вулицям мікрорайону «Південний» присвоїли нові назви 12:23 У потічку на Підволочищині знайшли тіло 81-річної жінки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up