Допоможіть врятувати маленьку Софійку. Віруси вражають мозок

Допоможіть врятувати маленьку Софійку. Віруси вражають мозок

У три місяці Софійці Сіверській з смт. Золотий потік Бучацького району лікарі поставили діагноз гострий вірусний енцефаліт, запалення головного мозку. Щомісяця на лікування йде більше 60 000 грн. Батьки Софійки просять небайдужих людей допомогти. 

Дівчинка народилась здоровою дитиною. А в три місяці у неї піднялась температура і Софійка потрапила в реанімацію. 10 березня Софійці виповниться 2 роки.

- Там їй поставили діагноз гострий вірусний енцефаліт. Це сильне пошкодження вірусами головного мозку, - розповідає мама дівчинки Світлана Сіверська. - Зараз донечка перебуває на протисудомній терапії. Ми обʼїхали цілу Україну і не могли знайти потрібного лікаря. Всі говорили, що там вже немає, що лікувати, мозку немає, віруси зʼїли. Це дуже страшно звучить.

У Софійки затримка у розвитку, вона не сидить, не ходить, не фіксує погляд. Батьки знайшли у Києві нейроімунолога, який взявся за лікування дівчинки.

Відео дня

- Коли пройшли додаткові обстеження, виявилось, що у дитини ще чотири активних віруси і дефіцит імунної системи, - продовжує жінка. - Це погано для Софійки, треба негайно знешкодити віруси і допомогти відновленню головного мозку. Щоб, не дай Боже, не залишилася інвалідом на ціле життя.

Але для лікування Софійки Сіверської необхідні дорогі іноземні ліки-імуноглобуліни. Один флакон потрібних ліків коштує 4 800 грн, а таких на місяць потрібно 10.  

- Ще потрібні противірусні препарати, на які потрібно також до 30 000 гривень, - каже пані Світлана. - Курс лікування і реабілітація довга і виснажлива. За словами лікаря, надія є, але лікування може тягнутись роками. Наш лікар лікував двох дівчаток з Одеси, то лікування тривало майже шість років, але вони одужали, зараз ходять в школу. 

Загалом в місяць на ліки для Софійки йде 60-70 тисяч гривень. Сімʼя не має таких коштів, тому просить допомогти небайдужих людей.

- Нам лікар дає виписки, у яких вказано список потрібних ліків, ми збираємо кошти на на них і аж тоді купуємо ліки, - додає жінка. - Бо це надзвичайно великі для нас суми. Тому в загальному ми лікуємось лише чотири місяці. Чим скоріше буде йти процес лікування, тим більшу шансів, що донечка одужає.

Довідка

Контактний номер до мами Софійки - 38-067-299-41-87 Сіверська Світлана Михайлівна.

Кошти для лікування можна перераховувати на карту ПриватБанку 5168755619481043. Сіверська Софія Миколаївна.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Данислав Донец

    Шалом!

    Слава і Хвала Господу Богу,Котрий викупив нас Своєю Кров'ю і переміг смерть для нас!

    Нам не потрібні ні свічки ні ікони ні жести.тільки своїми устами з вірою в Всемогутнього!

    Кличте до Нього через не хочу, через крик і сльози про зцілення і запитайте за що і Милостивий відкриє для зменшення прірви і просите пробачення за спробу самотужки і гріхи що пам'ятаєте і не пам'ятаєте і не розкаяні прокляття предків!

    Тому що диявол - нам ворог дуже не хоче нашого звернення до Господа Бога,

    Спасителеві нашому, Який нам нічого не винен, любить нас по Своїй великій милості!

    І в спілкуванні з Господом приймайте Його Любов до людей, Мудрість Духа Святого відрізняти брехню від Істини!

    І закликаючи Ім'я Йешуа-Спасителя і Силу Спокутної Крові Господа скасувати своїми устами доступ диявола через гріх і прокляття і проголошувати зцілення, здоров'я і перемагати смерть!

    Де гарантія, що у вашому житті не прийде відчай і не знадобиться чудо!

    Радість в Господі, сила наша!

    Блаженні засмучені, бо вони будуть утішені.

    (Матф.5: 4)

    Боже, нехай же буде Твоя, Досконала воля!

    У Тебе всі часи і терміни!

    Єврей не нація, а з Біблії мандрівник Божий, а Ізраїль з Біблії долающий людей Владою і Любов'ю Божою, а іудей дослов.переклад праведно славящий Господа Бога! Хто зветься, кого звуть і хто насправді не одне і теж!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:39 Редакція «20 хвилин» долучилася до мережі «Вікно Відновлення». Відбудовуємо країну разом! photo_camera 15:20 Усе для ванної кімнати: огляд магазинів сантехніки Тернополя (партнерський проєкт) 15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція play_circle_filled 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up