Родині загиблого у аварії на Микулинецькій збирають кошти. Його донечка в реанімації

Родині загиблого у аварії на Микулинецькій збирають кошти. Його донечка в реанімації
  • Збір коштів родині загиблого у аварії на вул. Микулинецькій організували друзі чоловіка. Його 9-річна донечка з тяжкими травмами в реанімації

Нагадаємо, автомобіль Volkswagen Passat та вантажівка ЗІЛ зіткнулись у четвер, 8 лютого на вул. Микулинецькій. Водій легківки, тернополянин  Володимир Величенко, загинув на місці. Його донечка - у лікарні.

У соцмережах тернополяни поширюють пости про допомогу сім’ї загиблого. І поширювали номер карткового рахунка дружини. Зараз просять приносити допомогу в школу, бо була інформація, що картку заблоковано.

Збір допомоги організували і однокурсники Володимира з медуніверситету. Він був за освітою медиком, працював лікарем в економічному університеті. Через групу у вайбері про трагедію дізналися лікарі з Тернополя, інших міст і закордоном.

Відео дня

"Загинув наш однокурсник Володимир Величенко. Аварія. 9-річна дитина з ЧМТ в лікарні. Потрібна допомога сім’ї", - написали у повідомленні. 

І зазначають номер картки дружини - 5168 7573 1374 4064 Величенко Надія Іванівна.

До слова, впродовж дня однокурсники пишуть у своїй групі, що проблем з переказами коштів на картку немає.

 

Допомогти родині просять і випускники школи, де працює Надія Величенко.

Директор 3-ї школи Надія Будій, де працює Надія Величенко каже, що на все місто не будуть оголошувати про збір допомоги.

- Дуже відгукнулися батьківські, класні колективи, вчителі, всі максимально допомагаємо, ми справляємося самі, тому думаю, що на місто не будемо оголошувати про допомогу, - зазначила директор школи Надія Будій. - Лікарі, аптеки, всі інші питання задіяли, і кошти, і можливості. Дякуємо, що бажаєте допомогти, але напевне, непотрібно. Дуже відгукнулися батьки і вчителі зі школи. Думаю, що своїми силами допоможемо максимально і будемо допомагати і надалі.

Сьогодні , 9 лютого, о 19.30 в кімнаті печалі біля психо-неврологічної лікарні відбудеться панахида за Володимиром Величенком, повідомила директор.

У березні Володимиру Величенку мало виповнитися 50 років.

Редакція "20 хвилин" висловлює співчуття рідним Володимира Величенка. Просимо в Бога одужання дівчинки.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (15)
  • Ліда Воробій

    Картковий рахунок не заблоковано!!! Я з Надією Іванівною говорила сьогодні. Це зарплатна карточка.Одне при переказі коштів вказуйте - на лікування Каті Величенко або на лікування Наді Величенко. Краще звісно допомогти готівкою їй або довіреній людині в 3-ю школу. Бо по закону з усіх коштів треба буде сплатити податки. Можна допомогти коштами в дитячій лікарні по вул.Сахарова поки в реанімаційне відділення на 6 поверсі в передпокої - біля Катрусі Величенко завжди є близькі. Або можу поділитись приватно номером телефону Наді Величенко і можна допомогти їй особисто
  • Наташа Кліщ

    Номер картки Приватбанку

    51 68 75 73 17 74 40 64

    Величко Надія Іванівна.

    Не будьте байдужими!

    Black Dude reply Наташа Кліщ

    Там вище, в статті, в пості Вікторії Соломяник сказано що ця картка заблокована. Це не так?
  • Наталія Мундяк

    Кошти приносьте до школи #3 у вчительську
  • Марія Романюк

    Кому, куди  передати кошти? В якій лікарні дитина? З ким контактувати там?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up