“Хочу дочекатись онуків”: у тернополянина рак легень. Він просить допомогти

“Хочу дочекатись онуків”: у тернополянина рак легень. Він просить допомогти

У 47-річного тернополянина Романа Грабаса рак легень. Йому потрібно проходити курси хіміотерапії, тож він просить допомоги у всіх небайдужих. 

 

- Улітку 2018-го все почалось із сильного кашлю, я думав, що це просто застуда, лікувався ціле літо, - розповідає Роман Грабас. - Але нічого не допомагало, час йшов, а легше мені не ставало. Тому я вирішив звернутись до лікаря-пульмонолога, який займається діагностикою захворювання легень. 

Результати обстеження були невтішні. Чоловік пішов до знайомого лікаря онколога і залишився лікуватись в обласному онкологічному диспансері. 

Йому встановили діагноз - мезотеліома плеври двобічна. Зараз у чоловіка йде прогресування хвороби. 

Відео дня

- За цей рік я вже пройшов дев’ять хіміотерапій, - розповідає співрозмовник. - Перші сім терапій були державними, тобто я за них нічого не платив. Але вони припинили мені допомагати, навпаки гірше ставало. Тому дві останні я вже проходив за власні кошти. 

Також чоловік робив операцію для діагностики пухлини, щоб встановити кінцевий діагноз. 

- Їздив на діагностику в Київ, бо в Тернополі мені стало гірше. Увесь скелет покрився метастазами, - розповідає чоловік. - Тому ми з сім’єю вирішили назбирати кілька копійо,к і я поїхав у лікарню в столицю. Але там мені виставили величезний рахунок, якщо лікуватись у них, - 123 тисячі в місяць. Таких грошей не маю навіть близько, тому вирішили продовжити лікування у Тернополі. 

Також пан Роман їздив на перевірку в Інститут раку. І всі лікарі кажуть йому, що курси хіміотерапії мають допомогти.

- Мені у всіх лікарнях казали, що це - від куріння, але я не палив, може, від пасивного куріння, - продовжує Роман Грабас. - Колись я працював ночами в барі, де багато відвідувачі курили. 

Також пан Роман - інвалід 1-ої групи по зору, і його жінка - теж інвалід, тому назбирати суми, які потрібні на лікування, дуже важко. Роман Грабас просить у всіх небайдужих допомоги. 

- Мені потрібно проходити хімію кожних три тижні впродовж року, - каже тернополянин. - Одна процедура коштує майже 19 тисяч. Це величезні для мене гроші, тому прошу у всіх допомоги. Вірю, що все буде добре. Хочу дочекатися онуків, тому мушу боротись із недугою. 

Довідка 

Кошти можна перераховувати на розрахунковий рахунок Товариства Червоного Хреста:

UA80 338783 00000 26002055124152 в Тернопільській філії АТ КБ “Приватбанк”, код 14034994 з приміткою “Благодійний цільовий внесок на лікування Грабасу Роману Володимировичу”. 

Реквізити вірні. Уточніть в банку, як здійснити платіж. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • James Ben

    Я Віра Лопес по імені, я живу в Каліфорнії, Сполучені Штати Америки, яка стала жертвою афери стільки фальшивих кредиторів в Інтернеті за період з лютого минулого року до січня цього року, але я дуже дякую своєму творцю, що він нарешті посміхнувся мене, направляючи мене до цього нового кредитора, який поклав посмішку мені на обличчя в цьому році 2019 року, і він мене не лаяв, а також не обманював і не брехав, але цей кредитор, якого звати пані Валерія Алі, дав мені 2% позики, яка Сума становить 560 000 доларів після моєї згоди з умовами та умовами їхньої компанії, і одна важлива річ, яку мені подобається в цій кредитній компанії, - це те, що вони також швидкі і відносні, тому мої бортери та сестри ви можете зв'язатися з компанією безпосередньо електронною поштою компанії:  [email protected]

  • тойво

    через приват24,розділ "платежі по Україні".

    номер рахунку 2600...

    мфо 338..

    окпо 14..

    обовязково вказати примітку



    Або в касі приватбанку оплатити.
  • Вова

    Я б хотів закинути гроші але ,що це за реквізити, як платити з катрки? Редакція, як ви це перевіряєте?

    Лілія Баглай reply Вова

    Реквізити є вірними, адже з 01 жовтня 2019 року всі рахунки банків перейшли на міжнародну систему ІВАN
  • Андрій Боднарчук

    Слухайте, що це за реквізити? Як по них платити? Перевірте

    Лілія Баглай reply Андрій Боднарчук

    Реквізити є вірними, адже з 01 жовтня 2019 року всі рахунки банків перейшли на міжнародну систему ІВАN.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:00 На Тернопільщині прощаються із захисником Михайлом Хоминим 12:15 На корупції затримали військовослужбовця Тернопільського військкомату 12:00 Погіршення погоди на Тернопільщині може призвести до збільшення кількості аварій — поліція 11:32 Померла 6-місячна дівчинка, яка у лютому постраждала в аварії на Підволочиському шосе Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 10:50 Від отруєння чадним газом постраждала 72-річна тернополянка 10:20 Тернопільські капелани відвідали військових на Харківсько-Лиманському напрямку 09:14 Дві ранкові ДТП у Тернополі: де наразі ускладнений рух? 09:02 Жінка з Тернопільського району втратила 46 тисяч гривень, коли хотіла отримати допомогу 08:01 19 березня деякі споживачі у Тернополі будуть без електрики — адреси 21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up