Івану Матюку, який впав з шостого поверху, потрібні кошти на операцію

Івану Матюку, який впав з шостого поверху, потрібні кошти на операцію

21-річний Іван Матюк з села Зеблози Кременецького району впав у шахту ліфта з висоти 6-ого поверху. Нещасний випадок трапився ввечері 9 березня. Івану потрібна термінова операція, проте в рідних коштів немає. Тому просять допомогти. 

- Син з друзями чомусь пішли на ту будову. Він каже, що не хотів йти, але вони його кликали, - каже мама Івана пані Світлана. - Як він впав - не памʼятає. Це диво, що він залишився живим після падіння з шостого поверху. Йому в кременецькій лікарні видалили селезінку, зшивали печінку, легені та кишечник. 

Зараз хлопець лежить в тернопільській обласній лікарні у травматології. Його стан уже стабільний, проте необхідна операція на нозі. 

- З ним в лікарні моя сестра, бо я не можу ходити, шість років тому потрапила в аварію,   - продовжує жінка. - Тепер ледь ходжу з двома милицями. Скільки точно коштує операція, не знаю. Спочатку казали, що 20 тисяч гривень, потім - 30.  Але у нашої сімʼї таких коштів немає. Тому прошу у всіх, хто може допомогти. Ми вже витратили багато коштів на лікування Івана і я дуже вдячна тим, хто вже нам допоміг. 

Відео дня

Довідка

Телефон до мами Івана Матюка - 097-639-64-92, пані Світлана. Кошти на лікування можна перераховувати на номер карти "Райффайзен банк Аваль" 4188 3730 2758 9511 на ім'я батька хлопця - Матюк Леонід Степанович.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (12)
  • Пустило

    У державних лікарнях всі оперативні втручання безкоштовні.Якщо з вас вимагають кошти-це однозначно ХАБАР.

    David Starr reply Пустило

    Який зміст хірургу робити операції за державних декілька тисяч в місяць? Плюс дорогі імпортні ліки, плюс інші лікарі та медперсонал. Безкоштовної медицини не було, нема і не буде, бо це непотрібно перш за все самому пацієнту.

    Пустило reply David Starr

    Вірно,змісту немає.Але є священний обов"язок та кримінальна відповідальність за ненадання  медичної допомоги хворому.

    Діонісій reply Пустило

    да при чім тут те, Ви колись пане Пустило лікувались в лікарні ? бажаю Вам не хворіти, а сталась от така біда, за якої ситуації вона сталась , то інше. хто зможе - допомежо. хлоп дурний був, да от так сталось. біда бідою. в наших лікарнях можна безкоштовно померти, а решта всі знають як.

    Пустило reply Діонісій

    Поясніть мені несвідомому,пане Діонісій,що входить у поняття-коштує операція.30 тис.гривень щось багатенько на розхідні матеріали,а на рахунок допомогти у біді я не проти.

    Пустило reply Діонісій

    Поясніть мені несвідомому,пане Діонісій,що входить у поняття-коштує операція.30 тис.гривень щось багатенько на розхідні матеріали,а на рахунок допомогти у біді я не проти.

    Пустило reply Діонісій

    Поясніть мені несвідомому,пане Діонісій,що входить у поняття-коштує операція.30 тис.гривень щось багатенько на розхідні матеріали,а на рахунок допомогти у біді я не проти.

    Діонісій reply Пустило

    пане Пустило, я думаю, після третього однакового повідомлення Вас вже поПустило? :) не ображайтесь, ну от так є. всі прекрасно знають, що в нас медицина безкоштовна, в реалії, умовно безкоштовна, чому кожен херург, анестезіолог і всяка така мерзота (за тих говорю, хто просе грошики, даже не просе, а вимагає), вони зроблять, але за рідних, стрьомно, в нас так є. а чому операція коштує гроші такі ? то мабуть питаня не до мене, а для прокуратури, хоч то не змінить нічого.

    а батькам зараз доказувати немає що, вони думають, як врятувати дитину. всіми можливими і не можливими варіантами.

    Пустило reply Діонісій

    1.Робиш помилку в тексті(або декілька одинакових повідомлень) 2.Люди радіють,що вони розумніші за тебе і забувають,що їх життя гавно.3.Посміхаєшся.

    Діонісій reply Пустило

    вже не попусте..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up