"Маємо лише кілька днів, щоб зібрати кошти": 6-річному Сашкові з Чорткова потрібна ваша допомога

"Маємо лише кілька днів, щоб зібрати кошти": 6-річному Сашкові з Чорткова потрібна ваша допомога
  • Вже понад півроку п'ятирічний Сашко Алєксєєв з Чорткова бореться з онкологічним захворюванням. 
  • Дитина перенесла п'ять надскладних операцій. А зараз готується до лікування за кордоном. Проте, щоб поїхати туди коштів у сім'ї не вистачає. 
  • Стан дитини важкий, але рідні не втрачають надії та просять небайдужих допомогти коштами, аби мати змогу продовжувати боротьбу... 

- У нашу родину прийшла жахлива біда! Ця страшна біда - онкологія. Наш синочок, племінник, наше сонечко Сашуня важко хворий. В нього медулобластома головного мозку, -  з такими словами у редакцію звернулась чортківчанка Валентина Алєксєєва.

Жінка розповіла, що її 5-річний племінник Сашко Алєксєєв потребує негайної допомоги на лікування. Ще із весни цього року дитина разом з обома батьками у клініці "Охматдит".

Історію Самшка ми розповідали у матеріалі ""Сашко завжди був веселий, хвороба прийшла несподівано": допоможіть 5-річному хлопчику з Чорткова" Зараз знову рідні просять про допомогу. На те, щоб зібрати кошти є лише кілька днів...

Відео дня

"Про діагноз дізнались випадково"

Як розповідає пані Валентина, до того, як у хлопчика виявили рак, він був абсолютно здоровий.

- У дитини просто почав боліти животик, - каже тітка хлопчика. - Потім болі почали турбувати частіше і частіше. На очах почало ставати гірше. Дитині зробили МРТ. Виявили цей страшний діагноз. Це було як сніг на голову. Ми навіть і уявити не могли, бо до останнього все було добре. Дитина енергійна, шустра, його дуже люблять у садочку. Для сім'ї - він радість.

З часом стан почав поступово погіршуватись. Дитину направили до Києва..

"П'ять складних операцій"

У Києві дитині зробили п'ять операцій. Але лікування потрібно продовжувати за кордоном. Батьки дитини вже знайшли клініку у Туреччині, де готові прийняти Сашка. 

- Нам сказали, що лікування обійдеться близько 150 тисяч євро. Ми просто не знаємо де взяти такі кошти, - каже Валентина, тітка Сашка. 

Після складних операцій хлопчик постійно перебуває в реанімації, підключений до апаратів. 

Жінка каже, що лише на антибіотики для дитини на п'ять днів сім'я витрачає до 40 тисяч. Окрім того потрібні памперси для дитини, знеболюючі... Частину коштів за попередні операції покривав благодійний фонд клініки. Але гроші ще потрібні  для  хіміотерапій та реабілітації.

"Ми не втрачаємо надії"

- Ми щодня молимось за здоров'я Сашка. Це наше щастя. Це наш сенс життя, - каже пані Валентина.- На жодну мить не допускаємо думки, що щось може статись погане. Він обов'язково одужає і далі буде тішити нас своєю посмішкою.

Зараз сім'я потребує фінансової підтримки небайдужих. Тож якщо ви маєте змогу допомогти Сашкові - залишаємо реквізити.

Довідка

КАРТКА ПРИВАТ БАНКУ 5168 7422 3832 1370 Алєксєєв Денис (тато)

телефон 0507004120

Усі документи, що підтверджують діагноз хлопчика, є у редакції.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2601)
  • Ivan Danuljk

    +++++++++++++
  • Татьяна Давидович

    +++++
  • Саша Юхимук

    +++++++++
  • Ніна Бойко

    +++++++
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачать з різних мікрорайонів міста. «20 хвилин» дізнаються подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up