Малюк раптом перестав чути. Потрібно майже мільйон гривень на імплант

Малюк раптом перестав чути. Потрібно майже мільйон гривень на імплант

Артемчику Ташматову лише 1 рік та 2 місяці. Через ускладнення від хвороби хлопчик втратив 100% слуху.  Вада невиліковна, але допомогти стати повноцінною дитиною може імплант за 30 тис. євро.

Хлопчику поставили діагноз  - двостороння сенсорно-неврологічна глухота 4-го ступеня.

Допомогти дитині почути може операція зі встановення імпланта, вартість якої на одне вушко - 30 тис. євро.

- Глухоту виявили три тижні тому, коли в нього в руках лопнула кулька, а він навіть ніяк не відреагував, - розповідає мама Ліна. -  До того нічого підозрілого не помічали. Був активним, щось починав говорити. Кожного місяця його оглядали педіатр, лор. Але в 10 місяців  він мав тяжку вірусну хворобу, і пішло ускладнення на вушка. Поїхали на обстеження в Київ, бо в Тернополі нема можливості обстежити таких маленьких дітей. Діагностували 100% глухоту. Одне  вушко взагалі не чує, а інше хоч вловлює якісь вібрації. Потрібна операція з  імплантом коштує 30 тисяч євро, а це майже мільйон гривень. На те, щоб зібрати гроші, нам дали півроку. А ще потрібні гроші на реабілітацію... Самі ми таку суму не подужаємо.

Відео дня

Вилікувати глухоту Артема вже ніяк не можна. Лікарі пояснили, що  в нього відмерли нервові волосинки, які передають звуковий сигнал до головного мозку.  Допомогти стати повноцінною дитиною може лише дорога операція. 

Картка ПритватБанку 5168 7573 21252068
Тел. 0968037486 (мама Ліна).

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Inna Zaliskova

    Все буде добре!!! І в теперішній нелегкий час є люди,здатні допомагати! Нехай ваш малюк одужує!

    Ташматова Ліна reply Inna Zaliskova

    Велике вам дякую за теплі слова і підтримку!!!!
  • Ташматова Ліна

    Якщо у вас немає серця і співчуття до чужої біди то краще своїх порад не доречних не давати.

    Кажете "хай продає" ... так може і продає, не чули такого???  Беріть купляйте!!!
  • Оксана

    Нехай тато продасть фірму і власні авто і вже якась частина коштів буде на лікування!

    Сергій Козачук reply Оксана

    Ти гімно
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up