«Помоліться за нього. Він мусить жити» - рідні просять допомоги для Михайла, який розбився на мотоциклі

«Помоліться за нього. Він мусить жити» - рідні просять допомоги для Михайла, який розбився на мотоциклі
  • Стан молодого чоловіка вкрай важкий. У нього, за попередніми даними, перелом основи черепа.
  • Родина щиро вдячна всім, хто допомагає фінансово і молитовно.
  • Він дуже хороший, справедливий і завжди спішив помогти іншим - у селі про Михайла говорять тільки хороше. І, додають, таких зараз мало.
  • Звертаюся і прошу всіх небайдужих помолитися за мого рідного брата Мельничука Михайла, - опублікувала повідомлення на сторінках місцевих груп сестра чоловіка Наталія Дударчук. - З ним сталася страшна біда, він розбився на мотоциклі. Зараз перебуває в обласній Тернопільській лікарні. Його стан дуже тяжкий, велика втрата крові, то опритомнює, то знов втрачає свідомість. Діагноз - переломи основи черепа. Михайло терпить страшний біль! Дуже просимо всіх помоліться за нього.

Михайло ввечері напередодні їхав мотоциклом. Як розповідали очевидці, чоловік різко загальмував і перелетів через кермо, сильно вдарившись головою до землі. Це сталось на грунтовій дорозі між с. Гаї та хутором Ковалики Кременецького району.

Кременецька лікарня не приймала пацієнта, тому травмованого чоловіка перевезли до Лановець. На ранок відправили до Університетської лікарні, що у Тернополі.  

Чоловікові 28 років. Народився у велике свято – на Михайла, тому всі, хто його знає, вірять: Михайло вибереться.

Відео дня
  • Таких зараз мало, як наш Михайлик, - розповіла односельчанка. - Він добра людина, чесний, дуже віруючий. Згадую, як був маленьким, завжди серйозно постив у Великий піст. І на Великдень витягав з тумбочки пакети цукерок та пряників. Цей хлопець дуже відповідальний і справедливий. Я не знаю жодної людини, кому він би відмовив. Помоліться за його зцілення – просимо вас.

За Михайла молиться зараз багато людей, розповіли рідні. І допомагають всім, чим можуть.

  • Ми всі, родина, щиро дякуємо однокласникам, одногрупникам, Гаївській школі, сільраді та голові Людмилі Антонюк – усі кинулись нам на допомогу, - каже сестра Наталія. – Усім, кого не назвали, але хто в таку важку хвилину нам прийшов на допомогу. Друзі, сусіди… Прошу усіх небайдужих: помоліться за Михайла!

Як з’ясувалось, Михайло ще не має своєї сім’ї. Проживає з батьками та має двох сестер.

В Університетській лікарні підтвердили, що пацієнт вчора, 27 квітня, поступив до нейрохірургії. Щодо потреб для травмованого чоловіка, як і про його стан, у лікарні пообіцяли повідомити згодом.

Довідка

Номер картки Ощадбанку сестри Михайла Оксани Кирилюк: 5167 4901 8959 9393.

Номер картки ПриватБанку сестри Михайла Наталії Дударчук: 5168 7554 3006 0166

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (108)
  • Світлана Палій

    Господи зціли
  • Mariya Tsybakh

    +++++++
  • Lidia Lukashchuk

    ++++++++++++
  • Larysa Binivska

    ++++
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up