На лікування Полінки Яриняк необхідно 150 000 доларів

На лікування Полінки Яриняк необхідно 150 000 доларів

Півторарічній дівчинці терміново потрібна пересадка кісткового мозку. Рідним вдалось зібрати лише 7 000 доларів. 

Діагноз анемія Блекфен-Даймонда півторарічній Полінці Яриняк з Тернополя поставили у серпні 2016 року. І тепер потрібна пересадка кісткового мозку. В Україні таку операцію роблять лише від кровних родичів, а у сім'ї крихітки ніхто не підходить.  Надію на одужання дають лікарі з Білорусі. Там уже навіть знайшли донора для пересадки кісткового мозку. Проте вартість операції - 150 000 доларів.  

- Операцію потрібно зробити найближчим часом, - каже мама Полінки Марʼяна Яриняк. - Чим довше чекаємо, то менша ймовірність, що мозок приживеться. Бо донечці дуже часто переливають кров. Кожні два-три тижні вливають кров, бо гемоглобін постійно падає. 

Зараз дівчинці погіршало, бо останнє переливання крові робили кілька тижнів тому. Дитина стала пасивною: погано їсть, не хоче гратись. Рідні Полінки сподіваються на розуміння та підтримку небайдужих людей.

Відео дня

Довідка

Перераховувати кошти на лікування дівчинки можна на картку "ПриватБанку" 5168 7573 2006 5677. Номер телефону до пані Мар'яни, мами Полінки - 097-169-06-31. Також детальнішу інформацію можна знайти в групі у соцмережі.

Previous Next

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Віка

    Така мила дівчинка.  Мама Полінки тримайтесь,  світ не без добрих людей. Нехай Ваше сонечко поскоріше одужує!

    Яриняк Мар'яна reply Віка

    Дуже дякуємо за підтримку. Це дуже важливо для нас. Сподіваюсь що усі читачі підтримають нас,хто чим зможе,адже кожна гривня зараз на вагу золота. Дуже важливо поширювати інформацію про нашу донечку та не менш важливою є молитва за Полінку,тому прошу усіх помолитися за нашого ангелочка.

    Велике спасибі усім хто вирішить нам допомогти коштами чи молитвою.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме Від читача 10:03 На Тернопільщині шукають роботу 554 переселенці 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей 17:15 Мріяв обійняти доньку, яку не бачив понад рік: історія відновлення тернопільського захисника 16:35 Чоловіку, який у Тернополі вивіз тіло померлої матері у валізі в парк, загрожує до трьох років тюрми 16:10 Смерть чоловіка в Настасові: працівнику агропідприємства оголосили підозру у вчиненні наруги над тілом 15:20 Жителів Тернопільської області підозрюють у незаконному видобутку піску на понад 40 млн грн play_circle_filled photo_camera 14:30 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають і скільки коштували? photo_camera 13:55 Підозрюваним у нападі на поліцейських оголосили нове обвинувачення і взяли під варту 13:06 У селі біля Тернополя була стрілянина — 60-річний тернополянин отримав три вогнепальні поранення 12:35 На Тернопільщині не вистачає медиків 11:45 У поліції повідомили про стан дітей, яких забрала швидка з Кутківецького лісу 10:50 В аварії на Тернопільщині загинув мотоцикліст
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up