Надійка Славко вже вдома. Разом з ангеликом, якого їй подарували у клініці

Надійка Славко вже вдома. Разом з ангеликом, якого їй подарували у клініці
  • Медики відзначають, що операція минула вдало і результати добрі.
  • Попереду в дитини - ще тривалий курс реабілітації, яку не проводитимуть вже благодійно. Тому ініціатори лікування малечі продовжують збір коштів.

Надійка Славко, якій видаляли пухлину у клініці Валіхновського, уже вдома. Про це повідомив ініціатор лікування малечі Володимир Соботяк.

Операція пройшла успішно, дівчинка наркоз перенесла добре – без особливостей та ускладнень, запевняють медики клініки Валіхновського.  

- На даний момент ще триватиме реабілітація нашої маленької пацієнтки, але ми можемо відпускати її додому – усі рідні, мабуть, засумували, - розповів Ростислав Валіхновський. – Наша маленька пацієнтка ще матиме контрольний візит до клініки.  

Відео дня

Нагадаємо, Надійці Славко два рочки. Вона народилась з пухлиною на обличчі. Останнім часом пухлина стрімко росте, малеча ще й почала задихатись. Тому часу на порятунок мало. У Надійки Славко, дитини з багатодітної родини, діагностували гігантську лімфангіому обличчя. Надійка перебувала у стаціонарі Valikhnovski Surgery Institute майже місяць. За цей час медикам вдалося нормалізувати показники печінкових ферментів, які були вище норми удесятеро. Також забезпечили нормалізацію рівня гемоглобіну та еритроцитів. 2 грудня малечу прооперували.

- У клініці нам було дуже добре, ставлення до нас - дуже хороше, лікарі чуйні і висококласні спеціалісти – щира подяка усьому персоналу, - батько дівчинки, пан Микола, ледь може говорити через емоції, які його переповнюють. - Дуже дякуємо всім, хто молився, надсилав повідомлення зі словами підтримки, хто переказував кошти. Надійка почувається добре. Щира подяка і низький уклін всім!  

Медики на згадку подарували Надійці керамічного ангелика. Мовляв, він охоронятиме в подальшому дитину. Та побажали малій, аби в неї все було гаразд, і щоб всі найбільші проблеми були позаду.

Станом на 12 грудня, на рахунок, відкритий Володимиром Соботяком для збору коштів на лікування Надійки, надійшло близько 600 тис. грн. 

- Дякую усім людям, хто відгукнувся на наш заклик і пожертвував кошти для Надійки Славко, серед таких багато і тих, хто перебуває зараз за кордоном, - каже Володимир Соботяк. - Від імені батьків велике Вам спасибі за чуйність, за доброту, за  добре серце! Міцного Вам здоров'я!!! Також щире дякую 3366-ти жертводавцям, які усім миром (хто більше, хто менше), але зібрали 600 тис. грн. Особлива подяка пенсіонерам (прошу не ображатися інших), які, в такий нелегкий для себе час, вносили пожертви в розмірі від 1-ї до 20 грн.

Уже за місяць маленька пацієнтка повернеться до клініки для продовження реабілітації. Першу операцію, нагадаємо, проводили благодійно – за рахунок клініки. Реабілітація та всі наступні операції будуть платними.

Тому небайдужі до долі Надійки люди продовжують збір коштів. Адже операцій, можливо, буде кілька. Реабілітація теж буде тривалою. А родини на ці потреби зовсім немає грошей.

Довідка

Картка ПриватБанку: 5168 7427 2388 3413, Соботяк Володимир Михайлович.

Також можна перераховувати за реквізитами: р/р 2924 4825 5091 00 в АТ КБ "Приватбанк" МФО 305299 ЄДРПОУ - 14360570.

Повідомляємо рахунки для тих, хто перебуває за межами країни та має бажання теж внести пожертву: в доларах США: JP MORGAN CHASE BANK, NEW YORK, USA SWIFT: CHASUS33, ACCOUNT: 0011000080 В Євро: COMMERZBANK AG, FRANKFURT/MAIN, GERMANY, SWIFT: COBADEFF, ACCOUNT: 400886700401

В призначенні вказувати: на лікування Славко Надії. Отримувач: Соботяк Володимир Михайлович, тел.: 067-332-4728. Володимир Соботяк обіцяє контролювати процес і звітувати про зібрані та витрачені надходження на власній сторінці у Фейсбук.   

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 «Воюю — заради команди», — історія бойового медика реактивної артбатареї photo_camera 20:01 У Раді пояснили чому будуть переглядати тариф на світло для населення 19:03 Тернопіль прикрасили до Великодня: фоторепортаж з міста 18:02 Тепер захищає нас із неба: загинув 25-річний воїн з Коропецької громади Андрій Данцевич Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 17:04 У Тернопільській громади висадили понад сотню дерев та кущів: де стане зеленіше 16:02 У Тернополі стартував сезон фонтанів (Фото дня) 15:01 У Бучачі освятили Алею Памяті 25-ти воїнам-героям з громади photo_camera 14:03 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:03 На Чортківщині жінка впала в 12-метровий колодязь 12:03 Молода картопля за 65, а яйця – 23: що та за скільки продають на ярмарках до Великодня 11:03 Чи будуть депортувати з-за кордону чоловіків з простроченими паспортами: пояснює юрист 10:09 У Тернополі чоловік на BMW втікав від поліцейських: чим закінчилась погоня 09:14 Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт play_circle_filled 08:30 Вночі окупанти атакували «Кинджалами» Львівщину та Франківщину, цілились в теплоелектростанції
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up