Надійку Славко прооперували: дякуємо Богові і медикам. Попереду – не один день боротьби за життя

Надійку Славко прооперували: дякуємо Богові і медикам. Попереду – не один день боротьби за життя
  • Малеча вже відійшла від наркозу. Біля неї чергує медперсонал, батько, а також приїхали родичі.
  • Видалену пухлину відправляють на додаткове дослідження для точної діагностики гістологічної природи. 
  • Збір коштів не припиняємо, адже попереду - ще операції та довготривала і вартісна реабілітація. 

Дворічну Надійку Савко – дівчинку з багатодітної родини з Тернопільщини - прооперували у понеділок, 2 грудня, у клініці Валіхновського. Операція тривала 1 год 20 хв.

Про це лікар розповів у відео на сторінці медзакладу.

Відео дня

Дитина, як вдалось нам дізнатись, уже відійшла від наркозу. На щічці – медичний шов після операції. Гігантську пухлину видалили. ЇЇ відправляють на додаткове дослідження для точної діагностики гістологічної природи.

Обережно, відео містить фрагменти оперативного втручання (Рекомендовано 18+)

Нагадаємо, Надійці Славко два рочки. Вона народилась з пухлиною на обличчі. Останнім часом пухлина стрімко росла, малеча ще й почала задихатись. Тому часу на порятунок мало.

У Надійки Славко, дитини з багатодітної родини, діагностували гігантську лімфангіому обличчя. Надійка перебуває у стаціонарі Valikhnovski Surgery Institute вже другий тиждень. За цей час медикам вдалося нормалізувати показники печінкових ферментів, які були вище норми удесятеро. Також забезпечують нормалізацію рівня гемоглобіну та еритроцитів. 2 грудня малечу прооперували.

Діагноз маленької пацієнтки Надійка Славко: гігантська пухлина центральної зони обличчя:
- у ділянці лицьового нерва

- проникла в глибокі структури обличчя

- проросла до слизової оболонки ротової порожнини.

Батько Надійки - пан Микола наразі перебуває біля малечі. Приїхали і родичі, які проживають в передмісті Києва. Персонал не відходить від малої пацієнтки ні на хвилину.

- Ми щиро дякуємо Богові, медикам з клініки Валіхновського і самому Ростиславу Валіхновському, всім-всім небайдужим людям, хто молився за Надійку, переживав, підтримував матеріально та жертвував для неї кошти, - подякував всім ініціатор лікування малечі Володимир Соботяк. – Я вже розмовляв з татом. Емоції просто не дозволяють йому толком говорити. Він теж всім дякує та низько кланяється. За те, що подарували Надійці шанс жити!

Небайдужі до долі Надійки люди продовжують збір коштів. Адже операцій буде кілька, благодійно проведуть лише першу – у клініці Валіхновського. Реабілітація теж буде тривалою. А родини на ці потреби зовсім немає грошей.

Довідка

Картка ПриватБанку: 5168 7427 2388 3413, Соботяк Володимир Михайлович.

Також можна перераховувати за реквізитами: р/р 2924 4825 5091 00 в АТ КБ "Приватбанк" МФО 305299 ЄДРПОУ - 14360570.

Повідомляємо рахунки для тих, хто перебуває за межами країни та має бажання теж внести пожертву: в доларах США: JP MORGAN CHASE BANK, NEW YORK, USA SWIFT: CHASUS33, ACCOUNT: 0011000080 В Євро: COMMERZBANK AG, FRANKFURT/MAIN, GERMANY, SWIFT: COBADEFF, ACCOUNT: 400886700401

В призначенні вказувати: на лікування Славко Надії. Отримувач: Соботяк Володимир Михайлович, тел.: 067-332-4728. Володимир Соботяк обіцяє контролювати процес і звітувати про зібрані та витрачені надходження на власній сторінці у Фейсбук.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Хтоссь

    Маленька перемога для народу
  • Оксана

    Дякуємо Вам лікарі за Надійку дай Бог здоров'я всім
  • Oksana Shpak

    Добре що вже зробили операцію. Дай Бог швидшого одужання малечі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up