Напиши українському бійцю!

Напиши українському бійцю!
Соціальний проект "Лист невідомому солдату" розпочинає газета "RIA плюс" та сайт 20minut.ua спільно із фондом допомоги країні "Крила Фенікса".

Щодня ми чуємо про свідомих українських громадян, які допомагають нашим хлопцям на Сході усім, чим треба – ліками, бронежилетами, продуктами, амуніцією та предметами побуту. Кожен із нас намагається якось долучитись до доброї справи – фінансово або передаючи потрібні речі. Але, виявляється, що крім бронежилетів та касок, хлопці дуже потребують відчуття, що їхня справа потрібна, що про них думають тут, в тилу, що за них хвилюються.

- Ви не повірите, що найпотрібніше там, на лінії фронту, – сумно каже Ольга Ковальчук, одна із волонтерів фонду "Крила Фенікса". – Надзвичайно хлопці цінують дитячі малюнки, різноманітні вироби від дітей, листи. Їм потрібна і моральна підтримка, іноді навіть більше, ніж підтримка матеріальна.

Тож, аби підтримати наших військових, які ризикують заради нас там, на Східному фронті, ми започатковуємо соціальний проект "Лист невідомому солдату". Долучитись до проекту може кожен. Зробити це просто – напишіть бійцю листа із словами підтримки. Дітки можуть намалювати малюнок або виготовити якийсь виріб з паперу; передати щось таке, що буде нагадувати бійцям рідний дім та залишену вдома сім'ю...

Відео дня

- Байдуже, чи великим буде ваш лист, і про що - дитячий малюнок. Головне – аби той, хто отримає це від вас на Сході, відчув, що нам, тернополянам, не байдужа його доля, що ми хвилюємось за них і вболіваємо, аби вони могли повернутись якнайшвидше додому, цілими і неушкодженими, – каже головний редактор газети "RIA плюс" та сайту 20minut.ua Світлана Чернецька.

Ми будемо передавати отримані послання на фронт через волонтерів фонду "Крила Фенікса". Щопонеділка вони відправляють машину із передачею для українських військових. І хтозна, можливо саме ваше послання підніме бойовий дух наших хлопців і стане наснагою для переможної боротьби.

Приносьте свої послання для українських бійців до редакції за адресою: вул. Дубовецька, 1Б. Довідки за телефонами: 0-98-836-92-47 або 43-00-50.

Детальніше про фонд: https://www.facebook.com/wings.phoenix.foundation?fref=ts або  http://www.wings-phoenix.org.ua/

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Україна запустила глобальний флешмоб #СвітНаЇїПлечах до Євробачення-2024 21:26 На дачах у Тернополі знайшли труп людини 21:00 Мегазбір на комплекс розвідки БПЛА для 44-ї артбригади оголосили тернопільські волонтери 20:00 Тернопільщина втратила захисників Ігоря Войцехівського, Євгенія Мещерякова та Івана Ружила Від читача 17:10 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 18:25 Лікар-хірург Роман Кохан отримав почесну грамоту Верховної Ради України (новини компаній) 18:04 У крові 2, 5 проміле алкоголю: загинула жінка, а водій відбувся умовним терміном 17:05 В аварії в Кременці травмувалися двоє дітей 16:10 Підробила медвисновок військовозобов’язаному: що сказав суд на Бережанщині? 15:45 Зеленський вніс до Ради законопроєкти про продовження мобілізації і воєнного стану 15:01 Спортсмени з Тернополя здобули перемогу на Кубку світу у Туреччині 14:10 На Великдень син поранив ножем свою маму — поліція 13:10 Рух транспорту відновили в районі вулиць Купчинського—Сахарова 12:35 На Тернопільщині водій тікав від поліції і скоїв ДТП 12:10 У Тернополі з багатоповерхівки випав чоловік 11:20 Загинув військовослужбовець з Козови Василь Височан 10:40 Скільки транспорту курсуватиме до кладовищ на Великодні свята і Провідну неділю 10:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 09:01 Сьогодні Світлий або Обливаний Понеділок: звичаї та традиції свята 08:01 Війна забрала життя Героя Олега Курися, який народився в Чортківській громаді
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up