Партнер рубрики Допомога

Під час благодійного велозаїзду та забігу зберуть кошти хворій дівчинці

Під час благодійного велозаїзду та забігу зберуть кошти хворій дівчинці

Щоб врятувати життя 5-річної Марічки Гвоздецької у Тернополі організовують велозаїзд та забіг, який відбудеться 24 червня о 12:30. У дівчинки виявили гострий лімфобластний лейкоз.

- Вік учасників забігу обмежень немає, - розповідає один з організаторів заходу Світлана Сідор. -  Ми плануємо залучити до цього благодійного забігу та велозаїзду дітей, дорослих та людей старшого віку. Основна наша мета - збір коштів для того аби врятувати життя 5-річної Марічки Гвоздецької, яка має важку недугу - гострий лімфобластний лейкоз. 

 

Відео дня

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Організатори дійства цим бігом та вело-пробігом також популяризують здоровий спосіб життя у місті. Очікують щонайменше дві сотні велосипедистів. 

- Маршрут для велозаїзду та забігу буде один і той же, - наголошує пані Сідор. - Збір учасників буде на Театральному майдані. Після чого усі побіжать на вулицю Руську і далі до Надставної церкви. Тоді  повертаємо до Ставу і по набережній біжимо аж до Острівця закоханих, там і буде фініш. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Для того аби взяти участь у заїзді та забігу необхідно сплатити благодійний внесок розміром від 25 грн. Хто має можливість заплатити більше, може це зробити. Усі кошти будуть передані батькам Марічки.

- Реєстрація учасників розпочнеться о 13:00 на Театральному майдані. Велозаїзд спільно із забігом стартуватиме о 14:00, - продовжує організатор дійства. - Кожен, хто долучиться до велозаїзду та забігу, отримає в подарунок зроблений Марічкою та її друзями браслет. 

Після спортивного заходу у парку імені Тараса Шевченка розпочнеться розважальна програма. Також  відбудеться майстер-клас від волонтерів  Червоного Хреста з надання домедичної допомоги при велотравмах. 

Станом на сьогодні, продовжує Світлана Сідор, Марічка знаходиться в Києві у Національній дитячій спеціалізованній лікарні «Охмадит».

- З слів лікарів Марічці наразі допомагає хіміотерапія і невідомо чи ще знадобиться пересадка кісткового мозку, - коментує Світлана Сідор. - Однак, реакція молодого організму на цю процедуру негативна. Він на силу справляється з хіміотерапією. Батьки лікувати свою донечку в Україні не хочуть, оскільки практика показує, що це не дуже ефективно. Дмтину хочуть повезти на лікування до Польщі. 

Лікування у Польщі платне, один курс вартує близько 70 тисяч євро, тому сім’я дуже потребує фінансової допомоги, продовжує пані Сідор.

Довідка

За детальнішою інформацією звертайтеся до організаторів заходу: Світлани Сідор (095) 565 39 63 і Соломії Чиж (068) 335 38 13.

Кошти на лікування Марічки Гвоздецької можна перерахувати на картку Приватбанку батька дівчинки - Гвоздецького Андрія Валерійовича: 5168  7422  0162  3224.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 20:05 Що класти у кошик і що робити з пасками, які не з'їли: о. Олексій Філюк відповідає на ваші запитання 19:00 Тернопільщина втратила захисників Володимира Солтана, Володимира Попеля і Богдана Добрянського 18:08 На Тернопільщині відкрили оновлений ізолятор тимчасового тримання Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 17:23 Допомога ЗСУ на Великдень: мер Тернополя Надал вчергове повіз захисникам на передову дрони, Великодні паски та військове спорядження (пресслужба Тернопільської міської ради) 17:03 Дезертира засудили до року дисциплінарного батальйону. Одразу — на передову? 16:00 Передчасно пішла у вічність медсестра-анестезист з 2-ї лікарні 15:03 На Театральному майдані збирають кошти на евакуаційний автомобіль для захисників photo_camera 14:15 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:30 До смерті побив знайомого: підозрюють 36-річного тернополянина 13:03 На Страсну П'ятницю у храмах Тернополя провели обряди винесення Плащаниці: як усе відбувалося photo_camera 12:27 На Тернопільщині до 10 років ув’язнення засуджено батька, який зґвалтував неповнолітню дочку 12:03 Чи є черги у Тернополі до ТЦК та до коли чоловіки мають оновити дані 11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня — надзвичайний рівень пожежної небезпеки 08:00 Як і коли буде працювати електронний кабінет військовозобов'язаного, пояснили в Міноборони
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up