Під Новий рік їм нема де подітися. Допоможіть мамі з онкохворим сином знайти житло у Тернополі

Під Новий рік їм нема де подітися.  Допоможіть мамі з онкохворим сином знайти житло у Тернополі
  • За допомогою для Анжели Філанчук з 9-річним сином Дмитром в редакцію “20 хвилин” звернулася класний керівник хлопчика Галина Василько. Вона розповіла історію свого учня, який переїхав до Тернополя з Херсона минулого року.
  • Мама з сином, як каже вчителька, просто втекла через сімейні конфлікти з татом дитини. Хлопчик зазнав через це багато стресу, що і позначилося  на його здоров’ї.

Дмитро два місяці провчився у другому класі тернопільської школи №10 і захворів. Діагноз медиків страшний - лейкемія (рак крові). Вже 10 місяців хлопчик перебуває на лікуванні у гематологічному відділенні міської дитячої комунальної лікарні.

- Наш клас як може допомагає Дмитрику коштами на лікування, також ми збирали гроші всією школою, - каже Галина Василько. - Процес лікування ще довгий, тому фінансова допомога зайвою не буде, допомогти може кожен небайдужий.

Окрім того,  у Анжели з сином є проблеми з житлом, додає вчителька. Дитину невдовзі мають виписати з лікарні, а подітися їм немає куди.

Відео дня

- Вони жили у гуртожитку, там грибок, холодно, дитині туди повертатися не можна, - класний керівник. До того ж це п’ятий поверх, а Дмитрика дуже болять ноги, йому важко ходити. Може знайдеться якась добра людина, яка недорого здасть у оренду квартиру на першому або другому поверсі. Бажано в районі вулиці Лесі Українки, щоб було близько до нашої школи.

Журналістка “20 хвилин” також зв’язалася з мамою Дмитра Анжелою, яка розповіла, що син вже пройшов три блоки хіміотерапії, яка дала багато ускладнень на нервову систему, печінку, ноги. Зараз має бути перерва, а потім дитину знову чекає хіміотерапія, проте вже у таблетках. Загалом лікування Дмитрика буде тривалим. Анжела Філанчук буде вдячна усім за допомогу коштами та у пошуку житла.

Довідка

Кошти на лікування Дмитра Філанчука можна перерахувати на картку: 4149499644618819 (Анжела Філанчук). З пропозиціями про житло телефонуйте за номером 096-595-37-21 (Анжела).

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Воля

    0502436971 Марта Левченко - вона допомагає таким сім'ям, які опинились в скрутному становищі
  • Анжела

    Я мама Діми , хотіла всім подякувати за допомогу моєму сину , ми вже закінчили третій блок хіміотерапії і маємо продовжувати лікування вдома , на протязі 10 місяців ми отримували в лікарні всі препарати для проведення хіміотерапії і не тільки і для подальшого лікування вдома нам також хіміопрепарати буде видавати лікарня !!!. В лікарні дуже хороші лікарі , велике дякую їм за це!!!
  • Анжела Василевская Филанчук

    Я мама Діми , хотіла всім подякувати за допомогу моєму сину , ми вже закінчили третій блок хіміотерапії і маємо продовжувати лікування вдома , на протязі 10 місяців ми отримували в лікарні всі препарати для проведення хіміотерапії і не тільки і для подальшого лікування вдома нам також хіміопрепарати буде видавати лікарня !!!. В лікарні дуже хороші лікарі , велике дякую їм за це!!!
  • Ольга Грегоращук

    Напишіть мені в приват, постараюся вам допомогти.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up