На нього вдома чекає 2-річний син! Допоможіть 19-річному Івану, який впав з 20-метрової висоти у Польщі

На нього вдома чекає 2-річний син! Допоможіть 19-річному Івану, який впав з 20-метрової висоти  у Польщі

Наш земляк Іван Смірнов у важкому стані в польській лікарні. За кордон він поїхав у травні, влаштувався на роботу. А потім трапилось нещастя. Мати чоловіка просить про допомогу фінансову та молитовну...

Нещасний випадок трапився 8 липня. 19-річний Іван Смірнов працював в польському місті Гданськ і під час будівельних робіт обірвався з 20-метрової висоти. 

Разом з дружиною Іван поїхав на заробітки у травні. Як розповідає його мама, вже у серпні планував приїхати на відпочинок додому, у село Снігурівка на Кременеччині. Розповідав, що дуже чекає цього моменту.

— Син в дуже тяжкому стані, його перевезли в лікарню в Познань, зробили три операції. Деякий час був в комі, зараз із коми його вивели, але дуже важке дихання... У нього ще й розпочалось запалення легень, — каже мама Івана Лариса Смірнова. — Мені подзвонили, сказали, що син дуже побитий. А я зразу кажу: "Поможіть йому, у нього маленький син, два роки дитині"... Він не може лишитись без тата.

Відео дня

Після падіння з 20-метрової висоти у Івана перелом тазу, перелом ніг та тріщини у хребті, пошкоджені внутрішні органи.

— Син поїхав на роботу в Гданськ, там влаштувався працювати офіційно. Дуже з цього радів. 15 серпня планував приїхати додому, щоб побути з синочком, а у вересні знову хотів повертатись. Дружина його теж у Польщі, а маленький синочок залишився зі мною на Кременеччині, — каже жінка. 

Частину лікування оплатив роботодавець хлопця, але лікування, ймовірно буде довготривалим. Мама хлопця каже, що перевезти сина в Україну наразі немає змоги, стан дуже важкий...

— Мені сказали, що надія є. Я просто не знаю де себе подіти: плачу та молюсь. Також прошу помолитись за здоров'я мого сина і ваших читачів, — звертається до небайдужих мама Івана. 

Довідка 

Номер карти ПриватБанк: 5168 7574 3028 7625 Смірнова Лариса Романівна 

Телефон: 068 872 48 01 Лариса Смірнова 

 

Читайте також: 

На заробітки під час карантину: куди їдуть тернополяни та які умови їм пропонують
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2939)
  • Yanina Shubenok

    +++++++
  • Наталія Саприка

    +++++++++++
  • Юрий Горбань

    +++++++
  • Maria Savka

    +++++++

keyboard_arrow_up