Пораненому в АТО Ярославу Антонюку вже краще, але чекає на операцію

Пораненому в АТО Ярославу Антонюку вже краще, але чекає на операцію
Поранений на Сході 23-річному боєць Ярослав Антонюк почав краще ходити та рухати рукою. Найближчим часом йому повинні зробити операцію в лікарні у Польщі. Проте на лікування потрібно від 20 000 до 40 000 євро.

Рідні просять допомогти зібрати кошти, оскільки для них це - дуже велика сума. 
Ярослав Антонюк родом із села Клебанівки Підволочиського району. Хлопець був добровольцем у зоні АТО. Під час спецоперації біля Слов’янська, 20 квітня, він отримав уламкове поранення гранатою у голову та нижню щелепу. 
Відтак волонтери просили тернополян допомогти Ярославу коштами. 

Читайте також: Гроші за семінар передали пораненому в АТО Ярославу Антонюку

Як розповіла братова Ярослава Антонюка пані Світлана, за кілька місяців лікування хлопець почав краще ходити та вже може рухати рукою.
- Він вдома сам ходить, а якщо на вулицю йде, то з паличкою, - каже пані Світлана. - І друзі його ще підстраховують, а то в нас такий асфальт, що можна покалічитись. 
Наразі Ярославу обіцяють допомогти в одній із польських лікарень. Проте операція зі встановлення пластини в голову та щелепу, яка потрібна Ярославу Антонюку, там коштує від 20 до 40 тис. євро залежно від її складності.
- Таку операцію можуть зробити і в Україні, але в нас не можуть витягнути осколки з голови, - каже Світлана Антонюк. - А у Польщі це можливо.

Довідка 
Банківські реквізити: ПриватБанк номер картки: 4149437707417802; Антонюк Ярослав Ярославович.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Вася Тернопіль

    Ігор Антонюк, а не Ярослав!!!

    Дохват Мар'яна reply Вася Тернопіль

    За паспортом він Ігор. Він розповідав, що в нього два імені, всі його знають як Ігоря, але за документами він Ярослав.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:26 На дачах у Тернополі знайшли труп людини 21:00 Мегазбір на комплекс розвідки БПЛА для 44-ї артбригади оголосили тернопільські волонтери 20:00 Тернопільщина втратила захисників Ігоря Войцехівського, Євгенія Мещерякова та Івана Ружила 18:25 Лікар-хірург Роман Кохан отримав почесну грамоту Верховної Ради України (новини компаній) Від читача 17:10 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 18:04 У крові 2, 5 проміле алкоголю: загинула жінка, а водій відбувся умовним терміном 17:05 В аварії в Кременці травмувалися двоє дітей 16:10 Підробила медвисновок військовозобов’язаному: що сказав суд на Бережанщині? 15:45 Зеленський вніс до Ради законопроєкти про продовження мобілізації і воєнного стану 15:01 Спортсмени з Тернополя здобули перемогу на Кубку світу у Туреччині 14:10 На Великдень син поранив ножем свою маму — поліція 13:10 Рух транспорту відновили в районі вулиць Купчинського—Сахарова 12:35 На Тернопільщині водій тікав від поліції і скоїв ДТП 12:10 У Тернополі з багатоповерхівки випав чоловік 11:20 Загинув військовослужбовець з Козови Василь Височан 10:40 Скільки транспорту курсуватиме до кладовищ на Великодні свята і Провідну неділю 10:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 09:01 Сьогодні Світлий або Обливаний Понеділок: звичаї та традиції свята 08:01 Війна забрала життя Героя Олега Курися, який народився в Чортківській громаді
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up