Потрібно понад 2 млн. грн для пересадки печінки: Ігор Бойчук потребує допомоги небайдужих

Потрібно понад 2 млн. грн для пересадки печінки: Ігор Бойчук потребує допомоги небайдужих

Ігорю Бойчуку з Кутківців 30 років. Він одружений та має трирічну донечку. Нещодавно лікарі поставили йому діагноз – печінкова недостатність. Потрібна термінова трансплантація, яка коштує чималих грошей.    

Наразі Ігор у важкому стані у столичній лікарні. Для його порятунку необхідна трансплантація донорської печінки.

– У сина печінкова недостатність, потрібна термінова трансплантація, – розповідає мама Ігоря Марія Бойчук. – Чому «зупинилась» печінка – невідомо. Можливо, через те, що він перехворів коронавірусом і пішли ускладнення. Виявили хворобу у квітні. Спершу лікувались у Тернополі, тепер приїхали у Київ. У столиці плануємо робити трансплантацію.

Відео дня

Родина чоловіка готуються до операції. Донором може стати рідний брат Ігора. Він перший можливий претендент.  

– Брат Ігора може стати донором, але він ще має пройти всі обстеження, здати аналізи, щоб дізнатися, чи може він бути донором, – продовжує пані Марія. – Ми надіємося, що все буде добре. Всі обстеження брата проводитимуть після свят. Ігоря вже обстежили, перевірили, чи можна йому робити операцію.

Лікування, операція та подальша реабілітація коштує великих грошей, яких у родини Бойчук немає. Попередньо медики назвали вартість 2,2 млн гривень. Тому рідні чоловіка вимушені просити допомоги у небайдужих людей.

– Лікарі дають хороші прогнози, головне – якомога швидше зробити операцію, – каже мама чоловіка. – Ми молимо Бога та просимо усіх небайдужих врятувати Ігоря!

Довідка:

Щоб допомогти Ігорю одужати – можна перевести кошти на карту:

5168 7520 1104 7209 – Бойчук Марія Ярославівна

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (260)
  • Robert Williams

    Ви хочете купити нирку, органи тіла чи продати свою нирку чи органи тіла? Якщо ви шукаєте можливість продати свою нирку за гроші через фінансові проблеми та не знаєте, що робити, зв’яжіться з нами сьогодні, і ми запропонуємо вам хороші 500 000 доларів для вашої нирки. Мене звуть доктор Роберт Вільямс, я невропатолог МАКСИМАЛЬНОЇ ДОПОМОГИ. Наша лікарня спеціалізується на хірургії нирок, і ми також займаємось трансплантацією нирки та трансплантацією від живого та спорідненого донора. Ми знаходимось в Індії, США, Малайзії, Сінгапурі. Японія.

    Будь ласка, повідомте нас, якщо ви зацікавлені у продажу або купівлі нирок або нирок.
    Орган, не соромтеся звертатися до нас електронною поштою.

    Електронна адреса: [email protected]

    З повагою
    ГОЛОВА МЕДИЧНИЙ МЕНЕДЖЕР
    Д -Р РОБЕРТ ВІЛЬЯМС

  • Anna Ovsak

    ++++++++++
  • Світлана Денищич

    +++++++
  • Ірина Єлейко

    ++++++++++++

keyboard_arrow_up