Рак не має карантину: тернополянин потребує хіміотерапії. Коштів немає, ще не повернув борг за операцію

Рак не має карантину: тернополянин потребує хіміотерапії. Коштів немає, ще не повернув борг за операцію
  • 32-річний тернополянин Василь Кожурін терміново потребує допомоги у боротьбі з раком.
  • Чоловік вже мав складну операцію, але ще не повернув кошти за її проведення. Проте хвороба не чекає. Йому негайно потрібна хіміотерапія. Затримка - лише у грошах.

- У травні минулого року мені зробили операцію на апендицит, - розповідає Василь Кожурін. - Під час її проведення через лікарську помилку пробили кишківник. Після тривалого лікування ексіпінемом кишківник роз'їв грибок. 

У липні чоловіку зробили колоноскопію та встановили 17-сантиметрове розростання тканин з вогнещами некрозу, МРТ показало інфільтративний процес сигмоподібної кишки (хвороба Крона) .

Василь Кожурін каже, що постійно обстежувався та лікувався. У березні цього року йому призначили операцію, яка вартує близько 70-ти тисяч гривень, але обійшлась вона значно дорожче. Тепер в нього великий борг та зовсім немає коштів на потрібну хіміотерапію. 

Відео дня

- Мені зараз легше, ніж до операції, але ходити добре не можу. До операції я важив понад 90 кілограмів, зараз не маю навіть 60, - каже чоловік. - 10 квітня я мав бути в Києві на хіміотерапії. Але затримка - лише в грошах. Не було за що їхати. Я винен за минулу операцію 143 тисячі гривень. Спочатку мені сказали, що операція коштуватиме 70 тисяч гривень, а потім повідомили, що операція була дуже складна. Тривала вона понад 8 годин. У кінці сказали, що обійшлась вона в 195 тисяч гривень. 

Де знайти кошти, чоловік не знає, тому просить усіх небайдужих допомогти йому подолати біду. НЕ будьмо байдужими!

Довідка

Картки для збору коштів

5168 7573 5250 8131 приват банк
Ніна Луцан сестра
5375 4141 0678 8952 монобанк
Василь Кожурін

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (187)
  • Поліщук Світлана

    +++++++
  • Lyubov Pylypyuk

    ++++++++
  • Людмила Тихолаз

    +++++++++
  • Світлана Дреус

    ++++++++++
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо потім він добровільно мобілізувався 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera Від читача 14:22 Маленьким тернопільчанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up