«Тернопільводоканал» планує організувати у місті локації з питною водою

«Тернопільводоканал» планує організувати у місті локації з питною водою

На час відключення води у місті, мешканці Тернополя зможуть набирати її для особистих потреб у тимчасових пунктах роздачі. 

Під час останнього відключення водопостачання у місті в різних мікрорайонах Тернополя КП "Тернопільводоканал" облаштував 16 тимчасових пунктів роздачі питної води. Упродовж двох днів привезли туди орієнтовно 35 тисяч літрів води для тих, хто забув чи не встиг зробити запаси заздалегідь. Поруч із сучасними ємностями-єврокубами чергували працівники КП "Тернопільводоканал".

В адміністрації підприємства кажуть, експеримент не лише вдався, а й перевершив сподівання!

Відео дня

"На вулиці Пушкіна ми роздали близько трьох кубів води, – розповідає контролер відділу розрахунків населення підприємства Юрій. – У людей враження тільки хороші, були нам вдячні. Хтось не встиг запастися водою, хтось щойно повернувся додому й не знав про відключення. Було приємно поспілкуватися зі споживачами в неформальних умовах. Люди підходили впродовж цілого дня, активно цікавилися послугами, розпитували про властивості води. Вони побачили, що можемо не тільки контролювати, а й допомагаємо".

Як пояснили на підприємстві, використовувати підвіз води планують організовувати й надалі, зокрема точково та обіцяють інформувати тернополян про появу локацій із питною водою у майбутньому.

Читайте також: Чи працюють колонки–качалки для води у Тернополі. Ми перевірили (ВІДЕО)

Нагадаємо, у зв'язку з ремонтними роботами на водопровідній мережі, 5 липня з 8 до 21 години на вулиці Коновальця, 21-23 та проспекті Злуки, 8 не буде води.

На верхніх поверхах багатоквартирних будинків на вулицях Галицька, 23-58, Над Яром, Ломоносова, Підгородня з цієї ж причини може спостерігатися низький тиск води.

  • З травня вступили нові зміни нарахувань оплати за воду. У платіжках з’явилась нова графа – загальнобудинкове водопостачання та водовідведення. Тепер доведеться платити не лише за те, що «накрутив» лічильник у вашій квартирі, а і за втрати води у будинку.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (113)
  • Маша Корчевська

    Вода з такої бочки буде смердюча. Краще хоч пару труб поміняти за ті кошти.
  • Надін Українка

    О!   Свіже бабло!
  • Арсен Степанич

    Під шумок війни вони буДуть чудити,що хочуть!!! ПАДЛИ!
  • Арсен Степанич

    Треба асім вийти один раз,і прийти у водоканал  і до мера тоже один раз!Шоб запам'ятали навіки! Бо ніхєра до них недоходить!!! І так у кожну мать їх службу .НАРОД ВИНИ ВСІ СИДЯТЬ НА КАСІ ,І ЇМ ПОФІГ МИ! ЛЮДІ ДЛЯ НИХ ХЄР НА БЛЮДЄ!!!

keyboard_arrow_up