У дворічного Матвійчика пухлина нирки: потрібні молитва і кошти

У дворічного Матвійчика пухлина нирки: потрібні молитва і кошти

Хлопчик уже два місяці перебуває в Інституті раку в Києві. Сьогодні на нього чекає важка операція.

У 2-річного Матвійчика Каніщука з села Іванківці Лановецького р-ну пухлина правої нирки. 

«… в дитини страшні болі, очікується 3-місячний курс біохімії та важка операція в Києві, щодня ідуть страшенні суми, родина не в змозі сама оплатити весь курс лікування, тому звертаємось за допомогою до всіх небайдужих, кожна гривня може врятувати 2-річному хлопчику життя, також будемо вдячні за репост, - пише на своїй сторінці у Фейсбук мама Матвійчика Лілія Каніщук.

Відео дня

Прохання про допомогу поширює і тернополянка Олена Мельничук.

«Оплатити дитині лікування родина не має можливості. Мама самостійно виховує 2-х діток, живуть вони в малесенькому селі Лановецького району. По-сусідськи допомагали моїй старенькій бабусі. А тепер самі потребують допомоги. Тому не можу залишитися осторонь і звертаюся до усіх небайдужих про допомогу. Хто чим може - хто коштами, хто інформацією, хто репостами. Дитині необхідно провести НАПХТ, рестадіювання, оперативне втручання з вивченням пухлини та післяопераційна хіміотерапія і, можливо, променева терапія. Інколи навіть натиск однієї кнопки може врятувати життя», пише пані Мельничук.

- Матвійчику сьогодні в другій годині (18 березня – прим.авт.) мають робити операцію в Інституті раку, - розповідає крізь сльози його бабуся пані Тетяна. – Молимося за нашого хлопчика.

Про те, що в малюка онкологія, родина дізналася не одразу.

- Матвійчик хворіє уже два місяці, - розповідає бабуся хлопчика. – Спочатку думали, що може то апендицит. Коли гулька вилізла на животику з правого боку, одразу повезли малого в лікарню. Спочатку казали, що то пухлина печінки. Пухлина була така велика, що навіть не було добре видно, що до чого. Але вже в Києві зробили всі аналізи, обстеження і нам сказали, що то пухлина нирки. Пухлина різко почала рости і росла дуже швидко. За два тижні виросла настільки, що ми аж боялися. Так виглядало, ніби може тріснути. Але почали «хімію» капати і вона зменшилася. Вже сім "хімій" малий пройшов, а тепер - операція.

Родина просить допомоги у всіх небайдужих.

- Навіть не знаю, чи стягнемося на цю операцію, її то зроблять, але за неї треба буде заплатити, і кошти далі будуть потрібні на реабілітацію, - каже бабуся. - Дуже надіюся, що нам допоможуть. Вдячні всім, хто знаходить можливість переказувати кошти і молиться за нашого Матвійчика.

Як допомогти

Картка Приват банку для зарахування коштів: 5168 7555 2513 4132 - Каніщук Лілія Павлівна (мати)
Тел. 098-628-51-89 (бабуся Матвійка – пані Тетяна)

 

Нагадаємо, на сайті te.20minut.ua є рубрика «Допомога», де ми публікуємо історії, банківські реквізити та контакти людей, яким потрібні кошти на лікування. Тож якщо ви хочете комусь допомогти, заходьте у цю рубрику. Всі випадки – достовірні та перевірені нашими журналістами.

Стежте за новинами Тернополя у: Facebook, TelegramInstagramViber та YouTube.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ігор Тимрук

    ЧОМУ ХВОРІЮТЬ МАЛІ ДІТИ?

    Коли хворіє доросла людина то це не викликає здивування, а от коли  мала дитина починає хворіти, і на її лікування потрібні тисячі доларів, це вже  по за межами здорового глузду.  Людина хворіє тоді коли порушує сім смертельних гріхів. Якщо людина не вміє любити і прощати правильно, то в ній, накопичується внутрішня агресія у вигляді невдоволення собою, або коханими та рідними. Оця агресія руйнує імунітет, та енергетику людини. Лікарі ба чуть наслідок, саме захворювання, а причина всіх важких захворювань в душі людини. Тіло це проявлена частина душі.  Формування душі маленької дитини починається з моменту закохання  майбутніх батьків , і не закінчується  коли дитина народжується. Душа людини значиміша за тіло в десять разів. Але більшість українців, забули про Бога, і не турбуються за чистоту душі. Що є Бог?, де Його шукати? Які найголовніші заповіді? На ці питання люди не мають чіткої відповіді.  
    Коли батьки разом зі своєю любов’ю наповнюють душу своєї дитини і своєю агресивністю, то дитина не витримує і починає хворіти. В душах дітей все збільшується на порядок, все хороше і все нехороше.
    Агресивність людини визначає її світогляд, її система пріоритетів. У більшості людей світогляд викривлений до межі можливого. Коли спитати людину, що для неї на першому місці, то більшість скаже майбутнє, щаслива доля, діти... А є заповідь – не сотвори собі кумира, вона означає що не варто людське ставити вище Бога. Правильна система пріоритетів  коли на першому місці стоїть Бог. Правильна система пріоритетів, коли на першому місці Бог, а на другому Україна, а потім все  особисте.  Коли на першому місці людське, то його людині руйнують зверху, через коханих і рідних. Коли в жінки на першому місці коханий, сім’я, відносини, то Бог зробить так що чоловік стане трохи пити, трохи гуляти, коли жінка це не прийме, то випробовування продовжиться. Більшість не прощаю ні, себе ні своїх близьких. Відповідно накопичується величезний потенціал невдоволення. Ненависть, гнів, важкі образи з часом проходять, а от  невдоволення залишається. Воно не помітне, просто рівень щастя  стає меншим, не таким яскравим , як у дитинстві.
    Для того щоб діти не хворіли, батьки повинні бути гармонійними. Але, розвиток цивілізації, привів до того,  що людство перетворилося на величезну ракову клітину. Тому все більше дітей будуть хворіти онко-захворюваннями.  Причина захворювання  раком  малих дітей в душі батьків, коли батьки через покаяння глибинне, очищають свої душі і душу малої дитини, то захворювання проходить само. Просто  батьки в яких діти хворіють на онкологічні захворювання, так само згодом будуть хворіти.
  • Руслан

    Раджу звернутися в ПП "Міжнародний озоровчий центр "ПІМ" м.Хмельницький.  Яремчук Ніна Іванівна пропонує новий метод реабілітації імунітету, який вона розробила і запатентувала. Цей метод оздоровлення клітин є повна протилежність лікуванню раку імунотерапією, радіаційним опромінюванням ураженої ділянки, гормональною терапією раку, хіміотерапією і трансплантацією кісткового мозку. Оздоровчий метод повернення здоров’я Ніни Іванівни оснований на дії впливу частотно-хвильових параметрів людського організму, тобто на біоінформацію клітин в організмі людини, а це є оздоровлення клітин усього організму людини.    Сайт http://mocpim.com/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають? (ФОТО ДНЯ) photo_camera 15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up