У Тернопільському суді збирають російську літературу, аби придбати дрон

У Тернопільському суді збирають російську літературу, аби придбати дрон

На кошти від утилізованої макулатури закуплять квадрокоптера для Збройних Сил України.

Про продовження акції повідомила пресслужба суду на офіційній сторінці у Фейсбуці.

У рамках акції в приміщенні суду виділили місце, де люди можуть залишити радянську та російськомовну літературу. Надалі зібрані газети, книжки, журнали відправлять на утилізацію.

Відео дня

— Акція оголошена не тільки для працівників суду, але й для усіх мешканців Тернополя, які бажають долучитися до заходу та допомогти ЗСУ. Долучайтесь! Разом до Перемоги, — розповідають в суді.

Нагадаємо, схожа акція проходить у Тернопільській обласній універсальній науковій бібліотеці. Натомість там кошти спрямовують на закупівлю нових україномовних книжок.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Степан Яловега

    ...80% жителів тернопільської області не платять податки в бюджет України не дають гроші на армію не дають гроші солдатам а значить крадуть гроші з кишені солдата це сотні мільйонів євро це тисячі дронів тепловізорів джипів , а без дронів тепловізорів джипів гинуть наші солдати , от так ті що не платять податки допомогають путину вбивати наших солдат ...не платять податки в бюджет України : ті що працюють за кордоном , ті що працюють в Україні не оформлені , ті що працюють в Україні оформлені на мінімалку а остальну зарплату отримують в конверті , ті що взагалі не працюють , шабашники....в Україні мільйони заробітчан які роками десятками років не платять податки в бюджет України каждий заборгував державі Україна від 10 000 євро до 50 000 євро це десятки мільярдів євро це мільйони дронів тепловізорів джипів , ВІДДАЙТЕ свої борги Україні купіть воєнним дрони тепловізори джипи якщо ви українці
  • Aleksandr Deineka

    Жуковський українці читають і знаються на літературі. А такі як шпачук вже везли б для чого читати.
  • Jerry Beeman

    Судді збідніли наніц.
  • Vitaliy Koval

    Може краще продати ті книги. Поради по веденню присадибної ділянки , навіть би багатьм була корисна прочитати .

keyboard_arrow_up