У Тернополі шукають тих, хто допоможе здійснити дитячі мрії

У Тернополі шукають тих, хто допоможе здійснити дитячі мрії

У Тернополі розпочався проєкт #здійснюю_мрію.

Тернопільський обласний центр комплексної реабілітації розпочав проєкт #здійснюю_мрію. 12 вихованців центру розповіли про свої мрії. Організатори опублікували фото та історії діток і сподіваються, що знайдуться люди, які допоможуть втілити дитячі мрії в життя.

- Їх мрії яскраві, сміливі та практичні, обирайте дітей та ставайте для когось чарівником💕, - написала громадська активістка Олена Коваль.

💙 Доброго дня всім. Мене звати Матвій Стасишин, в мене синдром Дауна. Мені чотири роки і я дуже люблю малювати. Ручкою, фарбами, крейдою, на магнітній дошці. Так, це лише лінії які складаються з мрій і переходять в життя!

Відео дня

Моя мрія намалювати Картину Щастя. Як її бачу я. Якщо мені допоможе художник я буду дуже радий.

Всім бажаю, щоб їхні мрії втілилися в життя. Дякую, за можливість доторкнутися до мрії.

 

 

 

💜 Вітаю! Мене звати Матвій Ігнатов. Моя мрія... ой вона трохи шалена, але все ж таки така МОЯ.

Я дуже люблю гуляти на свіжому повітрі, але біля дороги біля транспорту, а особливо мене цікавлять мотоцикли.

Коли вони їдуть поруч в мене завмирає сердечко від захвату.

Одного дня я побачив їх багато, випадково, і це було так незабутньо для мене, але так швидко.

От якби... Якби, знову повтороти, кілька мотоциклів їдуть для мене, біля мене, а може якщо я наважусь і сяду на один із них. Ох то б була незабуться пригода! Дякую вам.

 

💛 Привіт. Мене звати Данило Худий. Я обожнюю слухати музику, особливо сучасну, веселу, ритмічну.

Одного разу я з татом пішов на концерт і там грав гурт на різних інструментах. Мені дуже сподобалась барабанна установка і як барабанщик на ній грав. Цього року розпочав складати гроші, щоб купити барабани, але моя мама сказала, що спершу потрібно навчитись грати, щоб я зрозумів чи мені буде вдаватись і чи насправді мені вони настільки подобаються.

Я мрію про можливість спробувати декілька уроків по грі на цьому інструменті. Щиро дякую!

 

 

🧡 Привіт Усім! Мене звати Володя Коваль, мені 6 років. Я дуже люблю дивитися мультики, прогулянки на свіжому повітрі, слухати музику, а також мені подобається, коли зі мною розмовляють...

Уявіть, коли ви маєте стільки сказати світу, але не можете. Стільки емоцій протягом років тримається всередині, виливаючись то в сміх, то в плач.У мене гіпотонія м'язів, тому сидіти самостійно я ще не можу. Багато часу проводжу лежачи або на спеціальних кріслах.

Я б дуже хотів з вами поговорити, але нажаль я ще не сказав ні слова. Проте за допомогою спеціальних програм на планшеті я б зумів навчитися це робити, використовуючи методи альтернативної комунікації. Навіть малювати свої перші картинки пальчиком! Уже довгий час ми практикуємо навчання картинками. А уявіть, що вони усі в одному місці і лише рухом пальчика їх можна обрати! Як б змінилась якість мого життя після цього? Мабуть в кращу сторону! Я дуже люблю пробувати на міцність все, що тримаю в руках, тому мама каже, що не зайвим би був також чохол.

Мій теперішній планшет уже дуже старенький і часто ламається. Тому, я б був би дуже вдячний за такий подарунок.

💚 Доброго дня ! Мене звати Захар Білоус.

Моя мрія піти в школу і добре вчитися.

Я хочу навчитися рахувати, для цього мені потрібний Нумікон . З ним мені буде набагато легше віднімати і додавати цифри. Я буду розумним хлопчиком .

 

 

 

 

🤎 Доброго дня. Мене звати Андрійко Люба, і мені лише 5 років. Я маю інвалідність, але дуже люблю мультфільми.

Моя мрія - це планшет, оскільки можна не лише дивитись нові серії Свинки Пеппи та Бена і Холлі, а ще й самостійно шукати нові серії та займатись!

На жаль, через свої особливості, я буваю не дуже чемним, тому я кинув свій планшет і розбив екран.

Буду дуже щасливим, якщо хтось здійснить мою мрію.

❤️ Усім привіт! Моє ім'я Юля Барановська.

Мені приносить задоволення улюблена музика, часто люблю під неї потанцювати.

Хоча і маю проблеми з опорно-руховим апаратом, та все ж намагаюсь займатися улюбленими хоббі.

Якщо є зиога втілити мою маленьку мрію, то найбільше, що зараз мене Наразі я маю необхідність в ліжку. Я вже доросла, проте досі вимушена спати з мамою.

Хочу мати своє окреме затишне "гніздечко" й прошу мені з цим допомогти. Завчасно дякую!

 

💙 Добрий день! Мене звати Світлана Гаврон. Мені 22 роки. Я дуже люблю воду. Люблю воду пити, бо це корисно для здоров'я.

Люблю купатись. Люблю плавати на катері по озері. Дуже люблю на святих місцях окунатися в холодну купіль. У мене бувають епіприпадки і вода найкраще розслабляє, допомагає зняти тонус м'язів.

Тому я мрію разом з друзями потрапити у дельфінарій. Мрію поплавати з дельфіном. Їх вважають найкращими лікарями серед тварин.

Унікальність дельфінів в тому, що вони позитивно впливають на весь організм людини, допомагають зняти стрес. Пишу у новий проєкт під назвою #здійснюю_ мрію з надією, що відгукнуться добродії, котрі допоможуть моїй мрії здійснитись! Дякую.

🧡 Привіт! Мене звати Юля Луцик. Мені 23 роки. І я маю мрію потрапити у дельфінарій.

Дельфіни дуже цікаві та розумні тварини.

Вони дуже лагідні до людей. Я хочу побачити їх виступ. Знаю, що в моєї подруги така ж мрія.

Було б чудово побувати у дельфінарії разом. Це була б незабутня і прекрасна згадка назавжди. Завчасно дякую!

💜 Привіт, мене звати Надя Коцюра.

Я дуже люблю проводити час з друзями із реабілітаційного центру! І моя мрія - це побувати разом з ними у дельфінарії! Мені би дуже хотілось поїхати туди, адже разом з тим я обожнюю подорожувати.

Я хочу побачити дельфінів та поплавати з ними, доторкнутися. Це буде згадка на все моє життя, адже це незабутні враження та неймовірні емоції!

 

 

 

💛 Вітаю! Мене звуть Василинка Ярмаш.

Маю маленьку мрію потрапити у дельфанарій разом з моїми друзями з групи "Палітра тепла". Я захоплююсь тваринами, їхньою поведінкою, люблю вивчати їх, читати про них та пізнавати світ в цілому.

Тому ми з друзями добре подумали і вирішили, що заповітним бажанням є побачити на власні очі дельфінів! Дякуємо усім, хто відгукнеться!

 

 

 

❤️ Привіт усім ! Мене звати Владик Олійник, мені 6 рочків. Я веселий, життєрадісний, світлий хлопчик! На жаль, в даний момент я не володію своїми ручками і не ходжу на своїх ніжках, а тому це є найбільшою моєю мрією! Я дуже люблю іграшки які мають світлові і музичні функції. Також подобається сидіти в крісло-груші, якого вдома ще не маю.

Бажаю всім здоров'я та здійснення мрій, на що надіюсь і вірю сам!

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up