В «Карітасі» у Тернополі надають безоплатну юридичну допомогу

В «Карітасі» у Тернополі надають безоплатну юридичну допомогу

В рамках проєкту Emergency Appeal від Карітасу Україна є можливість отримати безоплатну юридичну допомогу та консультування з будь-яких питань для осіб, які мають статус внутрішньо переміщених.

Консультації відбуваються в осередку Карітасу за адресою: вул. Замонастирська 1
За попереднім записом: 0689492949
Прийом дзвінків відбувається в робочий час: з понеділка по п’ятницю з 10:00 до 17:00

Також, виїзні консультації фахівців відбуваються на парафіях Тернопільсько-Зборівської Архиєпархії в рамках проєкту Соціальне Служіння УГКЦ. 
 

Карітас Тернопіль - це регіональне представництво Карітас Україна. Це - благодійна організація від Української Греко-Католицької Церкви. Основною місією Карітасу є діла милосердя та допомога потребуючим.
В “Карітасі Тернопіль” діють різні проекти:

  • Робота з дітьми та молоддю.
  • Допомога потребуючим та малозабезпеченим.
  • Опіка над людьми похилого віку.
  • Благодійна їдальня.

А від початку повномасштабної війни - відновили проекти допомоги родинам біженців та внутрішньо переміщеним особам. В “Карітасі” діє тимчасовий прихисток та надання продуктових та гігієнічних наборів, підгузників для дітей та дорослих, дитячі суміші та пюре, корм для тварин, тощо.
Також, потребуючі люди можуть отримати одяг, взуття, постільну білизну, рушники, дитячі товари (візочки, ліжечка, манежі, тощо) за потреби.

Відео дня

Читайте також: У «Карітасі» в Тернополі запровадили електронну реєстрацію для отримання благодійної гуманітарної допомоги

У Свято-Троїцькому духовному центрі відкрили гуманітарний хаб для переселенців і потребуючих

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up