Як у Тернополі допомагатимуть тим, хто не працює та не має за що годувати сім'ю

Як у Тернополі допомагатимуть тим, хто не працює та не має за що годувати сім'ю
  • Міський голова Тернополя Сергій Надал повідомив, що наразі допомоги потребують не тільки одинокі, малозабезпечені люди та багатодітні сім'ї, а також і ті, хто через карантин не має змоги працювати і годувати сім'ю.
  • Саме тому в рамках загальноміського заходу «Тернопіль - місто турбот» на базі колишнього театру імені Івана Франка буде облаштують логістичний центр для допомоги тим, хто цього потребує.

Сергій Надал розповів, що метою заходу «Тернопіль - місто турбот» є допомога категоріям людей, які потребують допомоги: малозабезпечені, одинокі люди, багатодітні сім'ї та люди похилого віку.

─ Тепер із введенням карантину коло осіб, яким потрібна допомога, збільшується. Тепер до них можна віднести і ті сім'ї, які не здатні працювати, дуже часто це люди працездатного віку, які просто не можуть працювати через карантинні обмеження, ─ сказав Сергій Надал.

Якщо ви, або ваші знайомі, друзі чи рідні потребують допомоги, не мають змоги забезпечити себе необхідними речами, будь ласка, ви можете зателефонувати на один з номерів гарячої лінії:

Відео дня

23-56-52 – міський територіальний центр

067 530 59 06 – міський центр соціальної служби для дітей та молоді

23-55-92 – телефон довіри для психологічної підтримки

43-76-09, 093 308 76 33 – Червоний хрест.

За словами Сергія Надала, заплановано, що на базі колишнього кінотеатру імені Івана Франка буде облаштовано логістичний центр, де буде збиратися та зводитися вся необхідна допомога: продукти харчування, засоби гігієни чи засоби захисту. Там все буде відсортовуватися та фасуватися. Потім працівники територіального центру, соціальної служби для молоді, а також волонтери, розводитимуть ці речі людям, які цієї допомоги потребують.

Як вам ідея щодо облаштування логістичного центру в центрі Тернополя? Чи плануєте ви долучитися до допомоги? Діліться своїми думками в коментарях.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Katya Vilshovska

    Мало в це віриться
  • Igor Xot

    Ага, в міській раді кажуть «Денег нет, но вы держитесь»💪🤔

    Кристина Чередник reply Igor Xot

    Igor Xot 😄😄😄
  • Oleh

    Це про тих що повернулись з Польщі? Чи ті що прилетіли з Балі?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up