Віктор Павлік просить допомоги. У його молодшого сина Павла – саркома

Віктор Павлік просить допомоги. У його молодшого сина Павла – саркома

Першу операцію зробили в Україні. На жаль, це нічого не дало. На лікування в Ізраїлі потрібно близько 200 тисяч доларів. Павлові лише 19. Народний артист України просить допомогти врятувати життя синові

  • Звертаюсь до вас, друзі, за допомогою, - пише на власній сторінці у Фейсбук народний артист України, наш земляк Віктор Павлік. - Біда не знаєш коли приходить і звідки. Зараз мені потрібна ваша підтримка, як ніколи. Все це дуже жахливо, коли стосується дітей. В мого молодшого сина Павла саркома. Рак хребців. Писати все інше - зайве. Прошу допомоги. 

Телефоном співак підтвердив: на жаль, все правда. І в Павлика дійсно виявили саркому хребців.

  • Ми шоковані, все з’ясувалось буквально за тиждень-два, - розповів телефоном народний артист. – Одну операцію зробили в Україні. Пішло близько 100 тис. грн. Ми сподівались на добрий результат. На жаль, всі аналізи підтвердили: це саркома. Пухлина злоякісна.  

Артист каже, що Павла планують везти до ізраїльської клініки. Однак, на лікування потрібно близько 200 тис. доларів. Або близько 6 млн грн.

  • З миру по нитці… - зупинившись на мить, продовжує співак. – Я дуже сподіваюсь на допомогу. Мені вже пишуть в приват, теж перепитують, чи це правда. Нам зараз треба все зробити чимшвидше. Йому тільки 19 років! Все життя попереду. Я дуже прошу всіх, хто має можливість – допоможіть врятувати життя синові!  

Довідка

Картка ПриватБанку: 5168 7573 0016 2874, Павлик Віктор Франкович

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (12)
  • Gary Steve

    Гарі Стів є одним із самих швидкозростаючих кредитних фірм, і ми надаємо як місцевий / міжнародний кредит на 3% відсоткової ставки. Для отримання додаткової інформації зв'яжіться з нами по електронній пошті.
  • David Starr

    Взагалі не розумію змісту подібних прохань: ти ж артист, хай і не першої величини, але давай купу концертів плюс благодійність і досить швидко назбираєш не тільки на допомогу синові, а ще й іншим зможеш допомогти.

    Tetyana Shemchuk reply David Starr

    ви хоч уявляєте скільки потрібно дати концертів,щоб назбирати 6 млн гривень???? А з такою хворобою дорога кожна хвилина!!!

    David Starr reply Tetyana Shemchuk

    Уявляю, дуже багато, але нема нічого неможливого. Можна, врешті-решт, навіть позичити гроші у більш багатих колег, а потім потрохи віддавати із тих же концертів. А допомогою благодійників тоді скористаються люди із меншими можливостями.
  • Справедливий

    А таких ситуацій як в тебе в Україні купа! Я звичайно тобі співчуваю! І дай Бог шоб твоя дитина була здоровою! Але ж таких як в тебе ситуацій в Україні є багато! Продай все що маєш а тоді вже проси і я особисто тоді скину гроші тобі на картку - щоб допомогти твоїй дитині!
  • Справедливий

    Вікторе, продай машину, продай свої будинки квартири ти ж небідна людина в кінці то кінців!!!! Якшо ти просиш допомоги ти людина яка давала концерти всюди по світу заробляючи купу грошей в доларових еквівалентах то що мають робити люди в яких не дай Бог сталася подібна ситуація і які мали зарплати по 50-100 $ в місяць і ніхто їм не допоможе, тому що вони бідні і навіть продати немають що! На відміну від тебе!

    Tetyana Shemchuk reply Справедливий

    ваш псевдонім в цій ситуації некоректний. А  чому ви думаєте,що Віктор Павлик до тих пір ще нічого не спродав???Встановлена чи мала сума - 6 млн гривень. Можливо, вони частину грошей мають,а решту просять допомогти дозбирати? Ви над цим не замислювались???

    Справедливий - хто б що не казав reply Tetyana Shemchuk

    Я готовий з вами поспорити що непродав!!! І непродасть! Бо хоче як кажуть в народі і рибку сєсть і ...Я думаю що за свою карєру він заробив набагато більше чим 6 мільйонів!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up