"Він наша опора, не уявляємо життя, якщо із ним щось станеться": у батька дев'яти дітей виявили рак

"Він наша опора, не уявляємо життя, якщо із ним щось станеться": у батька дев'яти дітей виявили  рак
  • Багатодітну сім'ю Задойоних із Тернополя спіткала біда. У батька дев'яти дітей Андрія виявили страшну недугу. 
  • Діагноз 53-річного чоловіка - рак прямої кишки з метастазами. На дороговартісну операцію коштів у сім'ї немає. Зараз людям потрібна фінансова підтримка.

Про сім'ю Наталії Задойоної ми розповідали у інтерв'ю  “У мене дев’ять дітей, і я кожного обіймаю»: Наталя Задойона про щастя та проблеми багатодітних сімей" напередодні Дня матері. Ще тоді жінка поділилась, що у її чоловіка - підозра на важку хворобу. Кілька тижнів тому діагноз підтвердили у Львові. 

- Насправді дуже важко говорити про це, - розповідає пані Наталя. - Ми до останнього вірили, що попередній діагноз не підтвердять. Але зараз нам треба боротися, бо я не можу уявити життя без чоловіка. Він - це наша опора, наша підтримка у всьому. 

Відео дня

Пані Наталія розповідає, що зараз сім'ї дуже важко, але оптимізму не втрачають, бо чоловік для них всіх завжди був підтримкою. А зараз підтримки потребує він сам.

На діагностику сім'я вже витратила усі заощадження. Зараз допомоги потребують і дев'ятеро дітей, адже до точного діагнозу чоловік відмовлявся покинути роботу, бо був єдиним, хто забезпечує сім'ю. 

- Я вже витратила всі свої сили, - каже Наталя Задойона. - Ми самі не впораємося. Діти у мами в селі, а я весь час з чоловіком. Ми просимо небайдужих підтримати нас, бо зараз для нас дуже складний час. Я не втрачаю віри, що з Божою допомогою і допомогою людей ми впораємось. 

До кінця місяця Андрія Задойоного мають перевести у Львівську клініку. Там на нього чекає променеве опромінення та оперативне втручання, що  коштує приблизно 280 тис. гривень. Далі ж на чоловіка чекає довга реабілітація. 

Не будьмо байдужими до чужого горя. Допоможемо Андрію Задойоному повернутись до сім'ї.

Довідка: 

Ви можете допомогти Андрію Задойоному, перерахувавши кошти на карту.

Номер рахунку ПриватБанк: 5168 7573 9373 1163  Наталя Задойона 

Тел. 067-260-24-63
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (15)
  • Катя Голубовская

    Господи поможи
  • елена

    280 тысяч  откуда такая сума это платная клиника
  • Надія Шуліковська

    Нехай Матінка Божа Ведранської каплички Цариця Вервечки благословить вас, і дарує Здоров'я
  • Mariya Dyakiv

    Шановні! Писати всяку хрень легко.не словами допомагати.а ділом .грошима
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up