Волонтери закликають зібрати для військових з передової подарунки на Миколая

Волонтери закликають зібрати для військових з передової подарунки на Миколая
  • Кожен військовий на передовій отримає власний пакунок із солодощами, предметами гігієни та теплими речами.
  • Випічку та смаколики будуть готувати як волонтери в прифронтових містах, так і в Тернополі.

Допомогти зібрати подарунки до Миколая кожному військовому, який зараз перебуває на передовій, просять небайдужих тернополян волонтери.  

Не варто забувати і про діток військових, поранених, які зараз перебувають у госпіталях, родин зниклих безвісти – їм також буде приємно отримати «миколайчиків», каже відомий волонтер Алла Борисенко (Чонгар).

  • Доправимо на Схід овочі, фрукти, консервації, особисті передачі, - розповіла Алла Борисенко. - До святого Миколая в східному напрямку поїдуть фури у всі райони - від Луганщини до Маріуполя. Ми не ділитимемо – хто з якої частини, чи області. Там чекатимуть волонтерські машини, які довезуть все і «на нуль» (передову – прим. авт.).  

Чимало продуктів вже відправили до прифронтових міст, каже Алла Борисенко. Адже цьогоріч саме там готуватимуть частину випічки і смаколиків.

Відео дня

Пектимуть солодощі і в Тернополі. Тут також пакуватимуть подарункові набори. До них покладуть солодощі, теплі шапки й рукавиці та предмети гігієни.

  • Речі можна приносити за адресою: м.Тернопіль, вул. Текстильна, 8а – до Навчального закладу "Центр професійно-технічної освіти", - каже голова ГО «Тернопільська міська організація ветеранів АТО» Дмитро Гайтко. - Потреба є і в засобах особистої гігієни. Ми будемо робити основну ставку на «нулі» (передові позиції – прим. авт.). Це важливо. Однак, одночасно не зможемо зібрати півтори – дві тисячі пакетів.

Волонтери наголошують: подарунки поїдуть саме на передову. Адже ті, що служать, скажімо, за 200 км від лінії фронту, мають можливість придбати для себе все необхідне самостійно.

ПОТРІБНІ

Продукти харчування (довготривалого зберігання),

Засоби особистої гігєни:

  • зубна паста,
  • зубна щітка,
  • станки для гоління одноразові,
  • вологі серветки,
  • пральний порошок,
  • шампунь в маленьких упаковках (одноразовий),
  • мило.

Теплі речі:

  • шапки,
  • рукавиці,
  • шарфи.
  • нижня білизна (нова),
  • термобілизна.

Протизастудні ліки.

Довідка

Контактний телефон: 098 705 04 04 (Дмитро Гайтко).

Реквізити для перерахування коштів на потреби військових:
(із вказівкою - «Подарунок солдату на Миколая)
м. Тернопіль
фонд "Карітас"
ЦФ ПАТ «Кредобанк»
МФО 325365
Р/Р 26005010171387
ЄДРПОУ 21162280

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дмитро Харчук

    Дмитро великий молодець і людина яка на свому місці, на посаді керівника Гуманітарного відділу Обласної Спілки"Об'єднання учасників АТО Тернопілля" робиш великі і благородні справи...і попереду в нашої Спілки ше більше акцій, тому об'єднуємся надалі, підключаєм всі райони до роботи, якої в нас ще деже багато...!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 19:00 Ремонт на вулиці Сахарова: тролейбус №9 та автобуси №12 та №21 курсуватимуть за новими маршрутами Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО) 16:03 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня 15:05 Розклад богослужінь та графік освячення пасок у церквах Тернополя 14:45 У Тернополі чоловік випав з вікна багатоповерхівки 14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах 13:30 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 13:00 У Тернополі двом вулицям мікрорайону «Південний» присвоїли нові назви 12:23 У потічку на Підволочищині знайшли тіло 81-річної жінки 12:00 Вибір матраців-топперів у місті Тернопіль (на правах реклами) 11:40 В аварії на Тернопільщині травмувався 50-річний водій мотоцикла 11:30 Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 11:00 У Тернополі чоловік заховався у туалеті піцерії й вночі вкрав гроші з каси play_circle_filled 10:22 Що зміниться в Україні з 1 травня: мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up