Впала з велосипеда та отримала серйозні травми: Тетянка Захарків потребує допомоги небайдужих людей

Впала з велосипеда та отримала серйозні травми: Тетянка Захарків потребує допомоги небайдужих людей
  • Нещасний випадок з дев’ятирічною Тетянкою з Кременцю стався у неділю, 25 серпня.
  • Дівчинка впала з велосипеду, що стало причиною переломів нижньої щелепи та травми голови. Батьки Тетяни просять допомогу у небайдужих людей.

Через падіння дівчинка отримала перелом нижньої щелепи в трьох місцях та втратила кілька зубів. Батьки одразу звернулися за допомогою до медиків. Тетянку наразі готують до підготовчої операції та проводять накладання шин.

- Тетянка каталася на велосипеді біля дому і так сталося, що вона не впоралась з керування і впала, – каже мама дівчинка Любов. – Ми навіть уявити собі не могли, що від падіння з велосипеду можуть бути такі страшні наслідки.

Відео дня

Зараз дівчинка разом з мамою знаходиться у Тернопільській обласній лікарні. Тетянку готують до операції в Києві, оскільки у Тернополі таких спеціалістів немає. У Києві дівчині встановлять спеціальні металеві пластинки та проведуть операцію на щелепі. Батьки просять усіх небайдужих людей допомоги, оскільки операція та реабілітація дуже важка та дороговартісна.

Довідка:

Ви можете допомогти Тетянці в лікуванні, перерахувавши кошти на картку.

Номер рахунку ПриватБанк: 5168 7573 0822 5400 – Любов Захарків.

Тел. +380-975-41-62-45 – мама Любов Захарків.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Tanya Meteliuk

    Нехай Господь  Бог буде з Вами. Сили Вам і терпіння.
  • Oksana Dacyuk

    Господи Боже допоможи оздорови
  • Алекс

    Ямы и выбоины кругом и везде. Я  упал с велосипеда через выбоину (просевший асфальт), сломал руку, но был в каске. Операция по восстановлению сустава под 1000 долларов всех затрат.
  • Алекс

    Ребенок был в каске?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up