“Я хочу навчитися ходити”: 24-річному Володі Кузьківу потрібна допомога

“Я хочу навчитися ходити”: 24-річному Володі Кузьківу потрібна допомога
  • Володя Кузьків із Бережанщини, у хлопця вроджений діагноз - ДЦП. Він самостійно не ходить, але дуже хоче навчитись. 
  • Нещодавно лікарі сказали хлопцеві, що якщо пройти реабілітацію у Трускавці, то у нього краще почнуть працювати кінцівки. 
  • Володя просить допомоги у всіх небайдужих людей.

- У мене вроджене ДЦП. Зараз мені 24 роки, і я самостійно не ходжу, але з підтримкою мами можу йти за одну руку, вчуся ходити з паличкою-підлокітником, - розповідає хлопець. - Ноги відчуваю, стояти самостійно не можу, але з паличкою стою міцно.

Права рука у хлопця працює погано, але, як каже Володимир, після тренування стає легше.

Володя Кузьків уже проходив багато курсів реабілітації у Бережанському районі. А нещодавно лікарі запропонували йому пройти реабілітацію у Трускавці, кажуть, після лікування там, стан Володі має значно покращитись.

Відео дня

- Із 14 жовтня я записаний на реабілітацію у Міжнародну клініку відновного лікування за методом професора Козявкіна у місті Трускавці, - каже співрозмовник. - Лікування платне - 28 000 гривень, це не надто велика сума, але нашій сім’ї дуже важко її зібрати. Тому я дуже хочу просити, хто скільки зможе, мені допомогти, щоб я спромігся заплатити за лікування. 

Довідка

Кошти можна також перерахувати на рахунок ПриватБанк: 5168 7573 5723 2182 (Володя Кузьків).

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Валентина Сай

    Репост
  • Оксана Кухарик

    Володя,якщо ти маєш  таке  гарне  бажання,то воно  здійсниться.Я вірю,і ти вір,і набирайся  сили.Молодець! Бог  прийде  в допомогу,просімо.
  • Mariia Velyka

    !!!
  • Віра Лемішка

    Боже дай здоров'я цій дитині
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up