“Я хочу навчитися ходити”: 24-річному Володі Кузьківу потрібна допомога

“Я хочу навчитися ходити”: 24-річному Володі Кузьківу потрібна допомога
  • Володя Кузьків із Бережанщини, у хлопця вроджений діагноз - ДЦП. Він самостійно не ходить, але дуже хоче навчитись. 
  • Нещодавно лікарі сказали хлопцеві, що якщо пройти реабілітацію у Трускавці, то у нього краще почнуть працювати кінцівки. 
  • Володя просить допомоги у всіх небайдужих людей.

- У мене вроджене ДЦП. Зараз мені 24 роки, і я самостійно не ходжу, але з підтримкою мами можу йти за одну руку, вчуся ходити з паличкою-підлокітником, - розповідає хлопець. - Ноги відчуваю, стояти самостійно не можу, але з паличкою стою міцно.

Права рука у хлопця працює погано, але, як каже Володимир, після тренування стає легше.

Володя Кузьків уже проходив багато курсів реабілітації у Бережанському районі. А нещодавно лікарі запропонували йому пройти реабілітацію у Трускавці, кажуть, після лікування там, стан Володі має значно покращитись.

Відео дня

- Із 14 жовтня я записаний на реабілітацію у Міжнародну клініку відновного лікування за методом професора Козявкіна у місті Трускавці, - каже співрозмовник. - Лікування платне - 28 000 гривень, це не надто велика сума, але нашій сім’ї дуже важко її зібрати. Тому я дуже хочу просити, хто скільки зможе, мені допомогти, щоб я спромігся заплатити за лікування. 

Довідка

Кошти можна також перерахувати на рахунок ПриватБанк: 5168 7573 5723 2182 (Володя Кузьків).

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Валентина Сай

    Репост
  • Оксана Кухарик

    Володя,якщо ти маєш  таке  гарне  бажання,то воно  здійсниться.Я вірю,і ти вір,і набирайся  сили.Молодець! Бог  прийде  в допомогу,просімо.
  • Mariia Velyka

    !!!
  • Віра Лемішка

    Боже дай здоров'я цій дитині
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 Сходи зробили нові, а тротуар в суцільних вибоїнах: хто і за скільки проводить ремонт на Дружбі 20:00 Майстриня зі Збаража створює обереги для військових за традиціями січового стрілецтва та вояків УПА 19:20 9 травня в мікрорайоні «Березовиця» не буде води 19:03 За майже місяць так і не знайшли чоловіків у формі, які побили тернополянина в супермаркеті Від читача 14:48 «Клітини мозку» - дебютна персональна виставка Марії Панасюк 18:45 На Тернопільщині прогнозують заморозки 18:02 Унікальні ікони середини ХІХ століття отримав в подарунок музей на Тернопільщині photo_camera 17:00 Керівника однієї з амбулаторій сімейної медицини підозрюють у підробці документів 16:00 До Дня міста «Алея зірок» у Тернополі поповниться новою зіркою 15:31 Є дефіцит потужності — на Тернопільщині 8 травня обмежать споживання електрики для підприємств 15:00 У Тернополі зміниться тариф на паркування 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 8 травня 14:10 Тернопіль прощається з батьком трьох дітей Петром Воробцем, який загинув на фронті 4 травня 13:55 Рада проголосувала за продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації в Україні 13:30 Помер потерпілий у ДТП з молоковозом у Почаєві 13:02 Міську дитячу лікарню «розполовинили». Хто керуватиме і що буде з персоналом і малими пацієнтами? 12:25 8 травня можливі відключення електроенергії по всій Україні — Укренерго 11:40 На бульварі Шевченка матері загиблих воїнів висадять квіти у пам’ять про полеглих синів photo_camera 11:10 У Тернополі встановлять стелу пам’яті та меморіальну таблицю захиснику Андрію Теребію 10:26 У Тернополі 16 травня проїзд у вишиванці буде безкоштовним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up