Йому дуже боляче, але лікарі дали надію: допоможіть врятувати 8–річного Давида з Тернополя

Йому дуже боляче, але лікарі дали надію: допоможіть врятувати 8–річного Давида з Тернополя
  • Давид Ревнюк з Тернополя вже четвертий рік бореться з рідкісною хворобою. Лікарі встановили діагноз – гліоз. Це відмирання клітин головного мозку.
  • Батьки хлопчика збирають кошти на дороговартісне лікування аби їх синочок одужав і міг жити без болю.

Надія батьків на новий метод лікування цієї хвороби – пересадка стовбурових клітин. Цю процедуру виконують грузинські лікарі. Давиду вже провели три пересадки і наразі триває курс відновлення головного мозку. Лікарі дають надію – якщо продовжити комплексне лікування, то вже через два роки дитина буде повністю здорова. 

Читайте також:

Операція пройшла успішно, тепер потрібна реабілітація. Допоможіть Давиду з Тернополя одужати 

Відео дня

Щоб відновити пошкоджений головний мозок – Давид проходить складне комплексне лікування. Він отримує спеціальні медикаменти, кисень та фізіотерапію. Вже розпочався другий десятиденний курс процедур. Однак через ремісію його довелося призупинити на кілька днів.

– Почалась ремісія, Давид важко реагує на ліки, особливо, коли почався другий курс, – розповідає мама Світлана Ревнюк. – Йому боляче, але він все одно йде на процедури. Лікування дало результат, спершу напади зменшились, він краще спав. Але організму важко. Всі ці процедури проводять спеціалісти з Грузії, які приїхали в Україну.

Батьки не полишають надії, що Давид одужає і разом з ним готові боротися. 

– Уже майже тиждень мій синочок проходить складні процедури лікування, – каже жінка. – А у мене серце розривається бачити як боляче моїй єдиній дитині. Мій син не має того щасливого дитинства, про яке для нього мріяли ми і яке б хотіли подарувати всі батьки своїм дітям. Зараз ми можемо боротись лише за один подарунок для нього: здоров'ячко. Хоча, щоб отримати його нас усіх чекає дуже непростий шлях.

Пані Світлана безмежно вдячна тим хто підтримує їх родину. Наразі на лікування потрібно зібрати чималу суму – понад 500 тис. гривень.

– Я щиро дякую всім, хто підтримує нас на цьому шляху. Без вас я давно б опустила руки. Не маю права… Бо Давидові зараз дуже болить…. – каже Світлана.

Після проходження лікування потрібно буде проводити чергову операцію по пересадці стовбурових клітин. Її плануть провести вже взимку. Спершу лікарі запланували її у грудні, однак залежно від стану Давида її можуть перенести на лютий.

Всі кошти, які заробляє сім’я йдуть на те, щоб їх син одужав. Без допомоги небайдужих оплатити лікування сину родина не зможе. Важлива кожна копійка та кожна молитва за маленького Давида.

Реквізити для збору допомоги:

PrivatBank

4731 2191 2327 8743  Ревнюк Світлана Вікторівна

IBAN:

UA143052990000026202746468127

Ревнюк Світлана Вікторівна

4149 6293 5609 2304 Ревнюк Роман Васильович

Рахунок для переказу в євро:

PrivatBank

IBAN: UA103052990262056400929081717

Ревнюк Роман Васильович

MONO BANK

4441114416357877 Ревнюк Світлана Вікторівна

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1016)
  • Тамара Ванчура

    +++++++++
  • Natalija Voloshcuk

    ++++++++++++
  • Olha Hnatiuk

    +++++++++++++++++++
  • Валентина Михова

    ++++++++++++

keyboard_arrow_up